Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Bij Capabel volg je een verkorte opleiding 

Uniek aan de beroepsopleidingen bij Capabel Onderwijs Groep is de korte studieduur van gemiddeld 15 maanden. Onze korte opleidingen zorgen ervoor dat je snel de beroepstheorie leert en snel start met de praktijk.

Studenten van Capabel hebben een streepje voor bij werkgevers. Een verkorte MBO-opleiding volgen is namelijk niet voor iedereen weggelegd, het getuigt van daadkracht en doorzettingsvermogen! Ontdek nog meer voordelen van Capabel Onderwijs Groep over ROC opleidingen

De opleiding vliegt voorbij. Om je structuur te bieden, bestaat de opleiding, naast een introductieweek en een jaarafsluiting, uit 5 overzichtelijke blokken van elk tien lesweken. Deze zijn verspreid over gemiddeld 15 maanden. 

Flexibel leren

Voor nog meer duidelijkheid werken we ook met een vaste opbouw van de lesweek. Je krijgt daarin een gevarieerd studieprogramma dat bestaat uit een combinatie van lesdagen op school, e-learning via onze digitale leeromgeving, stage en zelfstudie. 

* Alle opleidingen bij Capabel Onderwijs Groep worden aangeboden in de BOL-vorm (Beroeps Opleidende Leerweg). Als je al een werkplek in de sector van je keuze hebt, is het bij sommige opleidingen mogelijk om de opleiding in BBL-vorm te volgen (Beroeps Begeleidende Leerweg).