Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

E-learning Vakopleiding Parfumerie (thuisstudie)

Als je echt iets wil dan haal je het ook!

Media Harmi, student toegepaste psychologie

Bekijk onze opleidingen

De vakopleiding Parfumerie

Parfumerie speelt een onmisbare rol in beroepen als medewerker parfumerieafdeling/-zaak, maar ook in beroepen als schoonheidsspecialist en kapper.

Erkende brancheopleiding, dus waardevol

De e-learning Vakopleiding Parfumerie leidt op tot het Bodepa (Bond van Detaillisten in de Parfurmeriehandel) vakdiploma Parfumerie. Dit vakdiploma vormt een goede kwalificatie voor een deskundige advisering over producten in de cosmeticabranche. De vakopleiding is een must voor medewerkers in parfumeriespeciaalzaken en ook een onmisbaar onderdeel van het beroep schoonheidsspecialist of in combinatie met kapper.

In 9 maanden je certificaat

De opleiding kan in 9 maanden worden volbracht in de cyclus waarin examinering plaatsvindt. Wij plannen 4 maal per jaar examens in. Werkgevers kunnen ook incompany examens boeken vanaf 12 kandidaten. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. Er is ook ruimte om deze incompany examens in de avond of op zaterdag te plannen.

Download hier de brochure voor meer informatie of bezoek een voorlichting!

Locaties & startdata

Schrijf je nu in!

Er zijn geen vaste inschrijfdata voor deze opleiding. Na inschrijving hoor je zo snel mogelijk van ons wanneer jij kan starten met je beste jaar!

Programma

De opleiding Parfumerie in ‘t kort

De opleiding richt zich volledig op de praktische vaardigheden op het gebied van Parfumerie. De opleiding bestaat uit de vier modules: Huid, Cosmetica & Make-up, Parfum en Algemene Branchekennis. Uniek en uitdagend zijn de interactieve klant-adviesgesprekken. Hierin bootsen we een situatie op de werkvloer na. Een uitstekende voorbereiding op de praktijk! Tussentijdse toetsen en het oefenexamen, geven een indicatie hoe goed je thuis bent in de stof.

Meer over de opleiding

Capabel Onderwijs heeft voor de opleiding Parfumerie een eigen online leeromgeving. Deze leeromgeving is overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je weet precies wat en hoe je moet leren. Je kunt snel de gewenste informatie vinden. Direct na inschrijving krijg je een inlogcode en studiehandleiding. Hierin staat alle informatie over de online leeromgeving en studieplanning.

Prijzen

Of bij betaling in één keer:
€ 714
Examens:
€ 73
Inschrijfgeld:
Inclusief
Studiefinanciering mogelijk:
Nee

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW.

Klaar om met jouw opleiding Parfumerie (thuisstudie) te starten?

Schrijf je nu in!

Of wil je eerst nog meer informatie?

Bezoek een voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding