Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Specialisatie - Hang- & Sluitwerk

Ik wilde echt iets anders doen

Media Harmi, student toegepaste psychologie

Bekijk onze opleidingen
Niveau MBO Branche
Type Thuisstudie
Duur 10 weken
Studiefinanciering Nee
Vooropleidingen Relevant diploma

De opleiding Hang & Sluitwerk

Je hebt de opleiding Vakopleiding Technische Handel (VERTAZ) gedaan en het basis COVIJ diploma in je zak. In de praktijk ontwikkel je de geleerde vaardigheden verder. Toch heb je behoefte aan verdieping van kennis en vaardigheden rond hang- en sluitwerk. Daarom de nieuwe module Specialisatie hang- en sluitwerk.

Erkende brancheopleiding, dus waardevol

De module Specialisatie hang- en sluitwerk gaat verder door op de opleiding Vakopleiding Technische (VERTAZ). Deze specialisatiemodule hoort bij de specialisatiemodules Gereedschappen en Bevestigingstechniek. De modules kunnen onafhankelijk van elkaar worden gevolgd.

In 10 weken je diploma

Deze specialisatie is te volgen in je eigen tempo en op elk gewenst moment. De module kan in 10 weken worden volbracht in de cyclus waarin examinering plaatsvindt. Wij plannen 4 maal per jaar examens in.  De studiebelasting is ongeveer 60 uur. Werkgevers kunnen ook incompany examens boeken vanaf 10 kandidaten. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Download hier de brochure voor meer informatie.

Locaties & startdata

Schrijf je nu in!

Er zijn geen vaste inschrijfdata voor deze opleiding. Na inschrijving hoor je zo snel mogelijk van ons wanneer jij kan starten met je beste jaar!

Programma

De module Specialisatie Hang- en Sluitwerk in 't kort

Deze module zorgt ervoor dat je helemaal thuis bent in het specifieke  assortiment elektromechanische en elektrische hang- en sluitwerk producten. Ook belangrijke onderwerpen als het Bouwbesluit, NEN normen, vluchtwegvoorziening, risicoklasse-indeling en regelgeving komen uitgebreid aan de orde.

Online leeromgeving

Capabel heeft voor de Vakopleiding Technische handel een eigen online leeromgeving. Deze leeromgeving is overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je weet precies wat en hoe je moet leren. Je kunt snel de gewenste informatie vinden. Direct na inschrijving krijg je een inlogcode en studiehandleiding. Hierin staat alle informatie over de online leeromgeving en studieplanning.

Prijzen

Of bij betaling in één keer:
€ 730,59
Examens:
€ 168,86
Inschrijfgeld:
Inclusief
Studiefinanciering mogelijk:
Nee
Vooropleidingen:
Relevant diploma

 

Klaar om met jouw Specialisatie - Hang- en Sluitwerk te starten?

Schrijf je nu in! 

Of wil je eerst nog meer informatie?

Neem contact met ons op

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding