Logistiek & Techniek
opleidingen

Meest gekozen

Module - Bevestigingstechniek

in 10 weken Meer lezen

Specialisatie - Gereedschappen

in 10 weken Meer lezen

Ontdek de techniek

In de Logistiek & Techniek kun je veel kanten op en heb ontzettend veel diversiteit. Bij Capabel Onderwijs kan je terecht voor een groot aanbod aan mbo-opleidingen, cursussen en vakopleidingen. Ook kan je de opleiding Vaktechnische handel van Vertaz volgen. Dit is een opleiding die bestaat uit de losse modules Bevestigingstechniek, Hang- & Sluitwerk en Gereedschappen. Het is ook mogelijk om van deze modules de specialisaties te volgen. Daarnaast kan je opleidingen van de Koninklijke Hibin volgen, Commerciële vaardigheden, Praktisch leidinggeven, Resultaatgericht accountmanagement en Zicht op bouwen. De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst!

Kies jouw opleiding

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector Logistiek en Techniek start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Niks uitstellen, gewoon doen!

Tovink, student Sociaal Werker

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.