Hoofdafbeelding van opleiding Specialisatie - Bevestigingstechniek

Specialisatie - Bevestigingstechniek

Het mooie is juist dat je kunt doorstromen naar verschillende richtingen

Shenaya, student Social Maatschappelijk Dienstverlener

Bezoek een Voorlichting
Hoofdafbeelding van opleiding Specialisatie - Bevestigingstechniek
Specialisatie - Bevestigingstechniek
Type Thuisstudie
Duur 10 weken
Niveau Branche
Vooropleidingen Relevant diploma
Studiefinanciering Nee

Het beroep

Je hebt de opleiding Vakopleiding Technische Handel (VERTAZ) gedaan en het basis COVIJ diploma in je zak. In de praktijk ontwikkel je de geleerde vaardigheden verder. Toch heb je behoefte aan verdieping van kennis en vaardigheden rond bevestigingstechniek. Daarom de nieuwe module Specialisatie bevestigingstechniek.

Erkende brancheopleiding, dus waardevol

De module Specialisatie bevestigingstechniek gaat verder door op de opleiding Vakopleiding Technische (VERTAZ). Deze specialisatiemodule hoort bij de specialisatiemodules Gereedschappen en Hang- & Sluitwerk. De modules kunnen onafhankelijk van elkaar worden gevolgd.

In 10 weken je diploma

Deze specialisatie is te volgen in je eigen tempo en op elk gewenst moment. De module kan in 10 weken worden volbracht in de cyclus waarin examinering plaatsvindt. Wij plannen 4 maal per jaar examens in.  De studiebelasting is ongeveer 60 uur. Werkgevers kunnen ook incompany examens boeken vanaf 10 kandidaten. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Locaties & startdata

Er zijn geen vaste inschrijfdata voor deze opleiding. Na inschrijving hoor je zo snel mogelijk van ons wanneer jij kan starten met je beste jaar!

Programma

De module Specialisatie Bevestigingstechniek in 't kort

Met deze module krijg je een goed inzicht in het specifieke assortiment van bevestigingstechniek. Ook actuele onderwerpen als regelgeving en luchtdicht bouwen komen uitgebreid aan de orde. Met de module Specialisatie Bevestigingstechniek kun jij je in de branche onderscheiden zonder dat je hele avonden in de schoolbanken hoeft te zitten.

Online leeromgeving

Capabel heeft voor de Vakopleiding Technische handel een eigen online leeromgeving. Deze leeromgeving is overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je weet precies wat en hoe je moet leren. Je kunt snel de gewenste informatie vinden. Direct na inschrijving krijg je een inlogcode en studiehandleiding. Hierin staat alle informatie over de online leeromgeving en studieplanning.

Prijzen

Lesgeld ineens:
575
Examens:
150
Leermiddelen en (online) boekenpakket:
Inclusief
Inschrijfgeld:
Inclusief
Studiefinanciering mogelijk:
Nee
Vereiste vooropleiding:
Relevant diploma

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.