Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Module - Gereedschappen

Hier doen we het voor!

Angela Pieters, student Marketing & Communicatie

Bezoek een Voorlichting
Niveau MBO Branche
Type Thuisstudie
Duur 10 weken
Studiefinanciering Nee
Vooropleidingen Relevant diploma

De opleiding Gereedschappen

Je werkt in de ijzerwaren en gereedschappenbranche. Jouw klanten zijn afhankelijk van jouw deskundige adviezen vol vakmanschap. Zowel de hobbyist als de vakman kan bij jou terecht. De Vakopleiding Technische Handel legt de basis voor dit vakmanschap, o.a. met de module Gereedschappen.

Erkende brancheopleiding, dus waardevol

De module Gereedschappen maakt onderdeel uit van de opleiding Vakopleiding Technische Handel in opdracht van de branchevereniging VERTAZ. Deze basismodule vormt samen met de modules Basis Bevestigingstechniek en de module Basis Hang- & Sluitwerk het diploma Basis COVIJ. De modules kunnen in een willekeurige volgorde worden gevolgd

In 10 weken je certificaat

De module kan in 10 weken worden volbracht in de cyclus waarin examinering plaatsvindt. Wij plannen 4 maal per jaar examens in.  De studiebelasting is ongeveer 60 uur. Werkgevers kunnen ook incompany examens boeken vanaf 10 kandidaten. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Download hier de brochure voor meer informatie.

Locaties & startdata

Schrijf je nu in!

Er zijn geen vaste inschrijfdata voor deze opleiding. Na inschrijving hoor je zo snel mogelijk van ons wanneer jij kan starten met je beste jaar!

Programma

De module Gereedschappen in 't kort

In de module Basis Gereedschappen maak je kennis met het uitgebreide assortiment van artikelen van de gereedschappenbranche. Of eigenlijk een deel. Zo uitgebreid is het. In de module komt al het gereedschap aan de orde dat valt onder:  Meten, Vervormen, Verdelen, Wegnemen, Gaten maken, Vastzetten / houden, Verplaatsen, Land- en tuinbouw en; overige gereedschappen en hulpmiddelen.

Online leeromgeving

Capabel heeft voor de Vakopleiding Technische handel een eigen online leeromgeving. Deze leeromgeving is overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je weet precies wat en hoe je moet leren. Je kunt snel de gewenste informatie vinden. Direct na inschrijving krijg je een inlogcode en studiehandleiding. Hierin staat alle informatie over de online leeromgeving en studieplanning.

Prijzen

Of bij betaling in één keer:
€ 560,60
Examens:
€ 168,86
Inschrijfgeld:
Inclusief
Studiefinanciering mogelijk:
Nee
Vooropleidingen:
Relevant diploma

 

Klaar om met jouw Module - Gereedschappen te starten?

Schrijf je nu in! 

Of wil je eerst nog meer informatie?

Neem contact met ons op

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding