Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Module - Bevestigingstechniek

Binnen een week kon ik al starten met mijn opleiding

Mark Buis, student ICT

Bezoek een Voorlichting
Niveau MBO Branche
Type Thuisstudie
Duur 10 weken
Studiefinanciering Nee

De opleiding Bevestigingstechniek

Je werkt in de ijzerwaren en gereedschappenbranche. Jouw klanten zijn afhankelijk van jouw deskundige adviezen vol vakmanschap. Zowel de hobbyist als de vakman kan bij jou terecht. De Vakopleiding Technische Handel legt de basis voor dit vakmanschap, o.a. met de module Bevestigingstechniek.

Erkende brancheopleiding, dus waardevol

De module Bevestigingstechniek maakt onderdeel uit van de opleiding Vakopleiding Technische Handel in opdracht van de branchevereniging VERTAZ. Deze basismodule vormt samen met de modules Basis Gereedschappen en de module Basis Hang- & Sluitwerk het diploma Basis COVIJ. De modules kunnen in een willekeurige volgorde worden gevolgd.

In 10 weken je certificaat

De module kan in 10 weken worden volbracht in de cyclus waarin examinering plaatsvindt. Wij plannen 4 maal per jaar examens in.  De studiebelasting is ongeveer 60 uur. Werkgevers kunnen ook incompany examens boeken vanaf 10 kandidaten. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Download hier de brochure voor meer informatie.

Locaties & startdata

Schrijf je nu in!

Er zijn geen vaste inschrijfdata voor deze opleiding. Na inschrijving hoor je zo snel mogelijk van ons wanneer jij kan starten met je beste jaar!

Programma

De module Bevestigingstechniek in 't kort

In de opleiding krijg je productkennis van artikelen uit de ijzerwaren en gereedschappenbranche. Tegelijkertijd komen ook algemene onderwerpen aan bod, zoals bouwkunde, materiaalkunde en veiligheid. Uniek en uitdagend zijn de interactieve klant-adviesgesprekken. Hierin bootsen we een situatie op de werkvloer na. Een uitstekende voorbereiding op de praktijk! Tussentijdse toetsen en het oefenexamen, geven een indicatie hoe goed je thuis bent in de stof.

Leeromgeving Capabel

Capabel heeft voor de Vakopleiding Technische handel een eigen online leeromgeving. Deze leeromgeving is overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Je weet precies wat en hoe je moet leren. Je kunt snel de gewenste informatie vinden. Direct na inschrijving krijg je een inlogcode en studiehandleiding. Hierin staat alle informatie over de online leeromgeving en studieplanning.

Prijzen

Of bij betaling in één keer:
€ 560,60
Examens:
€ 168,86
Inschrijfgeld:
Inclusief
Studiefinanciering mogelijk:
Nee

 

Klaar om met jouw Module - Bevestigingstechniek te starten?

Schrijf je nu in! 

Of wil je eerst nog meer informatie?

Neem contact met ons op

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding