Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Verkorte Bachelor opleiding? Roos deelt haar ervaring

Roos Mulliedo is een ervaren verpleegkundige die op dit moment de verkorte bachelor Verpleegkundige aan het afronden is bij Capabel Hogeschool. Vanwege haar brede ervaring en het maatwerk waarmee haar opleiding is gevormd, heeft zij maar anderhalf jaar over de opleiding gedaan! Omdat we benieuwd waren naar haar beleving van haar verkorte Verpleegkundige opleiding bij Capabel Hogeschool én naar haar vervolgplannen, hebben we Roos geïnterviewd.

Persoonlijk maatwerk 

Een opleider die persoonlijk maatwerk levert, is wat Roos over de streep heeft getrokken om zich in te schrijven bij Capabel Hogeschool. “Ik ben al heel veel jaren verpleegkundige en was al eerder aan een HBO V begonnen. Andere opleiders hebben een eis dat je allerlei soorten stages loopt, maar bij Capabel Hogeschool kon ik mijn stage volbrengen op mijn eigen huidige werkplek.”. Het feit dat er vanuit Capabel Hogeschool werd gekeken naar wat ze al behaald had en wat ze nog nodig had, in plaats van het verplicht hoeven doorlopen van competenties waar zij al lang over beschikte, is ze heel tevreden over.

“Voor al mijn collega’s in de zorg die denken “wat moet ik nu doen?”. Volg deze opleiding!”

Docenten met passie 

Buiten het maatwerk om, is Roos ook blij met Capabel Hogeschool als opleider. “Ik vond het fijn dat jullie open stonden voor feedback. Het was in het begin af en toe een rommeltje, maar de feedback werd echt opgepakt! Ik ben gewoon heel lovend over de organisatie.”. Met name een aantal docenten hebben op Roos indruk achter gelaten. “Wat mij betreft verdienen een aantal docenten een dikke 10. Ze voeren hun vak écht uit met hun hart, dat was mooi om te zien”.

De persoonlijke aanpak van de docenten, de kleinschaligheid van de hogeschool en de mogelijkheid om alles op je eigen tempo te doen vond Roos bijzonder. “Die individuele aandacht die je bij jullie krijgt, die vind je nergens meer. Dat heb ik in ieder geval nooit eerder meegemaakt bij een opleider.”.

Het vervolg 

Roos heeft haar scriptie inmiddels ingeleverd en hoopt deze snel te mogen komen verdedigen. Ze heeft namelijk de ambitie om verder te studeren volgend schooljaar als Verpleegkundig Specialist of als Master Physician Assistent. Maar ook de docentenopleiding Verpleegkunde lijkt haar interessant. In ieder geval genoeg leuke opties!

“Ik heb geen zin om straks thuis te zitten, dat vind ik zonde van mijn leven!”.

Op de vraag of ze de verkorte bachelor Verpleegkunde zou aanbevelen, krijgen we een volmondig ja! “Voor alle mensen die graag hun hbo niveau Verpleegkunde willen behalen, is dit bij uitstek een goede opleiding. Het is een resultaatgerichte opleiding die een ervaren verpleegkundige zeker zal halen, daar geloof ik wel in.”.

Bedankt voor het interview Roos! Veel succes met het verdedigen van je scriptie en je vervolgopleiding.

Gepubliceerd door: Yvonne Mallie, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: HBO Bachelor, Zorg en Welzijn en Capabel Hogeschool
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen
Beveiliger controleert het magazijn
Hoe word je beveiliger?
Ben je geïnteresseerd in een carrière als beveiliger en vraag je je af wat je nodig hebt om zo’n baan te bemachtigen? In dit blog komt aan de orde hoe je beveiliger kunt worden en welke stappen je kunt nemen om jouw droom te verwezenlijken.
Meer lezen
Verpleegkundige staat met haar handen in de zak
Waarom kies je voor de opleiding Verzorgende IG?
Het beroep van Verzorgende-IG biedt veel kansen voor mensen die anderen willen helpen. Denk je eraan om deze opleiding te doen? Hier zijn vijf redenen waarom de opleiding Verzorgende-IG de juiste keuze voor jou kan zijn.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding