Deze zevende versie gaat in op zowel het beheersen als op het voorkomen van arbeidsconflicten.

Uit onderzoek is gebleken dat aan 70.000-100.000 ziekmeldingen per jaar een conflict ten grondslag ligt en ook dat 20% van alle werknemers wel eens te maken heeft gehad met een arbeidsconflict. Dat lijkt misschien niet veel, maar vaak gaat het gepaard met groot leed bij betrokkenen.

De vakgroep Juridisch waarbinnen de opleiding en HBO Rechten, Casemanagement en Arbeidsdeskundige was nauw betrokken bij de revisie van deze actuele Werkwijzer. Inmiddels gebruiken meer dan 10.000 professionals dit standaard werk.

STECR is gelieerd aan Capabel Hogeschool, juridische opleidingen 

Meer informatie over de Werkwijzer Arbeidsconflicten via STECR 

Foto van auteur
Gepubliceerd door: Yvonne Mallie, Marketing & Communicatie Calder Holding
Nederland zoekt beveiligers
Wil jij zorg dragen voor de veiligheid van Nederlanders? Kan jij goed communiceren en het hoofd koel houden in spannende situaties? Dan is Nederland op zoek naar jou! Er zijn namelijk enorm grote tekorten in de beveiligingsbranche, en daarom hele goede baankansen voor jou als beveiliger. Lees hier alles over het beroep, de kansen in de sector en onze verkorte opleidingen.
Nieuwe vestigingen bij Capabel
Capabel Onderwijs heeft 11 vestigingen verspreid over heel Nederland. Met veel plezier kunnen wij mededelen dat Capabel Onderwijs sinds april 2022 maar liefst twee nieuwe vestigingen heeft geopend!
Opleiding Apothekersassistent; het juiste recept voor jou!
Het is altijd lente in de ogen van de…apothekersassistente? Naast de dierenarts, de huisarts en de tandarts heeft ook de apotheker een aantal assistenten (m/v) rondlopen.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.