Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Juridisch & Recht
opleidingen

Meest gekozen

MBO Legal, Insurance & HR Services Specialist

in 15 maanden Meer lezen

HBO Bachelor Rechten

in 4 jaar Meer lezen

HBO Master Sociale Zekerheid

in 12 maanden Meer lezen

De specialist die een organisatie nodig heeft

Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Organisaties lopen continu achter de feiten aan als zij niet jouw hulp inschakelen op het gebied van recht en juridische zaken. Heb jij interesse in juridische aangelegenheden en vind je het fascinerend dat het recht nooit zo recht is als het lijkt? Dan is een opleiding in het vakgebied Juridisch & Recht echt iets voor jou! In het vakgebied Juridisch & Recht kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor de opleidingen zoals mbo Legal, Insurance & HR Services Specialist of een hbo Bachelor SZ-Professional. De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst!

Kies jouw opleiding

HBO Propedeuse

HBO Master

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector Juridisch & Recht start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Banner foto

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Doe vooral waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Dat is de sleutel!

Tovink, student Sociaal Werker

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.