Waarom een opleiding
bij Capabel Hogeschool?

Voorlichting HBO
26
okt
Online voorlichting
14:00 - 15:00
04
jul
Amsterdam
16:00 - 17:00
05
dec
Rotterdam
11:00 - 12:00
03
jul
Utrecht
11:00 - 12:00
19
mei
Eindhoven
16:00 - 19:30
Alle voorlichtingen

Waarom kiezen voor Capabel Hogeschool?

Kleinschalig

Bij Capabel Hogeschool hebben we kleine groepen en ben je verzekerd van veel persoonlijke aandacht. Je volgt een mix van live webinars en klassikale bijeenkomsten. Hierbij is de gemiddelde groepsgrootte 12.

Studieloopbaancoach

Persoonlijke begeleiding op maat door een vaste studieloopbaancoach.

 Praktijkgestuurd

Capabel Hogeschool staat voor samenhangend, praktijkgericht onderwijs. Dit maakt studeren intensief, leuk en effectief. Je ervaart hoe je al het geleerde gelijktijdig in de praktijk kunt toepassen. Zo onderscheiden onze docenten zich, door teamwork en ruime ervaring in die beroepspraktijk.

Starten wanneer jij eraan toe bent

Capabel Hogeschool is gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Zwolle. Onze opleidingen starten op meerdere momenten per jaar. Zo ben je voor HBO Bachelors bijvoorbeeld niet afhankelijk van de uiterlijke inschrijvingsdatum van 1 mei die voor het reguliere onderwijs geldt. Loopt je studie uit? Dan wordt je opleiding kosteloos verlengd met 50% van de opleidingsduur.

Vaste lesdagen

Lessen worden gegeven op vaste dagen in de week. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je jouw opleiding gemakkelijk combineren met werk en/of gezin.

Klassikaal & online

Klassikaal les als voorkeur en online lessen mogelijk

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.