Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Direct aanvragen
brochures, vrijstelling en meer

Inschrijven

De kortste weg naar je opleiding. Schrijf je hier in:

Brochure downloaden

Wil jij weten hoe je met onze korte & krachtige opleidingen je erkende diploma kunt halen? Onze brochures geven hiervan een duidelijk overzicht. Lees onder andere meer over:

  • Lesdagen en flexibel studeren
  • Stagelopen of werken
  • Het volgen van keuzedelen
  • Praktijkgestuurd onderwijs

Vrijstellingen aanvragen

Heb jij al een diploma of certificaat behaald? Dan kan het zijn dat je vrijstellingen kunt krijgen. En dat zou natuurlijk mooi zijn! Je hoeft je dan minder in te spannen voor de opleiding. Er gelden voor de verschillende onderdelen verschillende regels. Lees verder om te zien wat voor jou van toepassing is!

Herkansingen en diploma's

Ben jij al bezig met een opleiding bij Capabel? Voor het aanvragen van herkansingen en diploma's kun je 24/7 op MijnCapabel terecht. Heb je nog geen MijnCapabel-inlog? Klik dan op de link onder "toets aanvragen" op het inlogscherm.

Jaarverslag opvragen 

Het jaarverslag over de MBO-opleidingen van Capabel is op te vragen bij onze Servicedesk. Wij zijn op werkdagen te bereiken van 08.30 tot 17.00 uur op 088 - 270 12 70. 

Op zoek naar iets anders?  

Staat er niet tussen wat je zoekt? Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Meest gekozen opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding