Wil je weten of dit keuzedeel ook beschikbaar is voor jouw opleiding? Klik dan hier voor informatie!
Je mengt, kneedt, klopt en bewerkt de grondstoffen met machines of handmatig. Je bereidt degen en tussenproducten en voegt ingrediënten toe. Je hanteert kwaliteitseisen. Je bereidt vullingen en garneringen aan de hand van recepturen en de daarbij behorende bereidingswijzen en technieken. Je verwerkt deeg en tussenproducten tot brood- en banketproducten tot het eindproduct voor de horeca gelegenheid en gast.
Tijdens dit keuzedeel komen de volgende ontwerpen aan bod:
Tijdens het keuzedeel Bereidt brood- en banketproducten, loop je stage. Ben je een BOL of OVO student? Dan vul je 6 dagen met BPV. Ook geldt voor BOL en OVO studenten, dat je 3 dagen bezig bent met je zelfstudie. Als je een BBL student bent, loop je 9 dagen stage. Bij voorkeur loop je stage in het leerbedrijf waar je je kwalificatie stage loopt. Als BBL student hoef je maar drie halve dagen te vullen met zelfstudie.
Je kunt het keuzedeel Bereidt brood- en banketproducten op de volgende locaties volgen:
Bij onvoldoende belangstelling voor een keuzedeel kun je ingedeeld worden op een andere locatie dan jouw voorkeur heeft.