Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Rekenen

Doe vooral waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Dat is de sleutel!

Tovink, student Sociaal Werker

Bekijk onze opleidingen
Niveau Pre-MBO
Type Cursus deeltijd
Studiefinanciering Nee

Het traject

De inhoud van de lessencyclus bepaalt je docent aan de hand van jouw leerdoelen of die van de groep. Je maakt eerst een instaptoets om je beginniveau en de leerdoelen vast te stellen. In de lessen maak je gebruik van de leermethode NU Rekenen van Noordhoff en de digitale leeromgeving van Noordhoff. De planning van het lesprogramma sluit aan op de startmomenten van Capabel Onderwijs.

Voorschakeltraject Rekenen

Wil je beginnen aan een MBO-opleiding maar zit je nog niet op het vereiste instapniveau voor rekenen? Meld je dan nu aan voor het voorschakeltraject rekenen van Capabel Onderwijs!

In een MBO-opleiding volg je naast beroepsvakken ook het vak rekenen. Veel studenten beschikken bij het begin van hun opleiding nog niet over het vereiste instapniveau. En dan kunnen zij de opleiding niet volgen. Capabel Onderwijs biedt je met dit voorschakeltraject de mogelijkheid om het instapniveau tijdig te behalen.

Locaties & startdata

Schrijf je nu in!

Er zijn geen vaste inschrijfdata voor deze opleiding. Na inschrijving hoor je zo snel mogelijk van ons wanneer jij kan starten met je beste jaar!

Programma

In 6 weken je certificaat

Uniek aan het voorschakeltraject is de korte duur. In 6 weken heb je een certificaat. Met dit certificaat heb je het instapniveau rekenen om een MBO-opleiding te kunnen gaan volgen. Als je bij Capabel Onderwijs na het voorschakeltraject een MBO-opleiding gaat volgen, krijg je ook nog eens een korting van € 250,--.

Meer over het voorschakeltraject

Elke 6 weken heb je één dagdeel fysiek les op school. Daarnaast ben je 6 tot 9 dagdelen per week aan zelfstudie kwijt. De totale studiebelasting komt neer op ongeveer 200 uur. Uiteindelijk is niet elke deelnemer hetzelfde. Je volgt het programma via onze digitale leeromgeving mijn.capabel.nl. De rest van het lesprogramma wordt thuis doorgenomen via onze digitale leeromgeving mijn.capabel.nl.

Prijzen

Of bij betaling in één keer:
€ 295
Examens:
Inclusief
Leermiddelen en (online) boekenpakket:
€ 17,50
Studiefinanciering mogelijk:
Nee
Betaling van het lesgeld in termijnen verloopt uitsluitend via automatische incasso. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Je kunt van verschillende middelen gebruik maken om jouw opleiding te financieren. Kijk voor meer informatie over deze middelen bij Prijzen, studiefinanciering & subsidies.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding