Kort & altijd
persoonlijke
aandacht
Kort & altijd persoonlijke aandacht
Kort &
altijd persoonlijke aandacht

Psychologie & Coaching

In het domein Psychologie & Coaching kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor een groot aanbod aan MBO-, HBO- en vakopleidingen.
Leuke veelzijdige en praktijkgerichte opleidingen waar je een succesvolle toekomst mee tegemoet gaat!

Meest gekozen

HBO Bachelor Toegepaste Psychologie

in 4 jaar Meer lezen

Propedeuse HBO Toegepaste Psychologie

in 1 jaar Meer lezen

Culturele antropologie

in 6 dagen (in 16 weken) Meer lezen

Werken aan de mentale gezondheid

Psychologie en coaching worden steeds belangrijker in organisaties. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook bijvoorbeeld in de Zorg en het Onderwijs. Stress en burn-outs komen in alle sectoren voor. Aan jou de taak om mensen goed te begeleiden. Met de opleidingen van Capabel krijg je inzicht in de psychologische achtergronden van jezelf en van anderen en leer je hoe je mensen in beweging zet. 

Kies jouw opleiding 

Post MBO

HBO Propedeuse

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in vakgebied Psychologie & Coaching start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Via Capabel heb ik veel bereikt

student toegepaste psychologie

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.