Psychologie & Coaching
opleidingen

Meest gekozen

HBO Bachelor Toegepaste Psychologie

in 4 jaar Meer lezen

Culturele Antropologie

in 4 maanden Meer lezen

HBO Bachelor Therapeut Kind en Jeugd

in 4 jaar Meer lezen

Werken aan de mentale gezondheid

In het vakgebied Psychologie & Coaching kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor een groot aanbod aan mbo-, hbo- en vakopleidingen die gericht zijn op het verbeteren van de mentale gezondheid van de mens. Of je nu beter wilt leren communiceren, focussen op coaching of interesse hebt in gedragsverandering van de mens, er is altijd een passende opleiding voor jou. Jij leert hoe je anderen in beweging krijgt. De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst. Aan jou de uitdaging om mensen goed te begeleiden en inzichten te krijgen van de psychologische achtergronden van de mens.

Kies jouw opleiding 

HBO Propedeuse

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in vakgebied Psychologie & Coaching start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Via Capabel heb ik veel bereikt

student toegepaste psychologie

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.