Onderwijs & Kinderopvang
opleidingen

Meest gekozen

MBO Onderwijsassistent

in 15 maanden Meer lezen

MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker

in 15 maanden Meer lezen

MBO Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

in 15 maanden Meer lezen

Bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen in het basisonderwijs? Dan is de opleiding Onderwijsassistent echt iets voor jou! Vind je het vooral leuk om in een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of voor- of naschoolse opvang (buitenschoolse opvang) het verschil te maken? Kies dan voor de opleiding Pedagogisch Medewerker of Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. De opleidingen zijn te volgen als BOL, BBL-variant of via de Flexibele Leerweg. In het domein Onderwijs & Kinderopvang kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor de mbo-opleidingen (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker en Onderwijsassistent. De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst!

Kies jouw opleiding

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector Onderwijs en Kinderopvang start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Doe vooral waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Dat is de sleutel!

Tovink, student Sociaal Werker

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.