Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Marketing & Communicatie
opleidingen

Meest gekozen

MBO Junior Accountmanager

in 15 maanden Meer lezen

E-learning Vakopleiding Parfumerie (thuisstudie)

in 10 maanden Meer lezen

Ontzettend veel uitdaging en afwisseling

Binnen de Marketing en Communicatie heb je een ontzettend uitgebreid takenpakket. Je leert hoe je koopgedrag kunt beïnvloeden, onderzoekt de behoeften en wensen van (potentiële) klanten en je let op welke innovatieve ontwikkelingen er ontstaan. Maar ook de naamsbekendheid vergroten, een goed imago creëren en marketingcampagnes bouwen. Je leert wat het effect is van verschillende marketinginstrumenten en je kunt voor elke boodschap en doelgroep een gepast communicatiekanaal selecteren. Ook kan je ideeën concreet briefen aan reclamebureaus, zodat het campagnemateriaal ontwikkelt kan worden. Wil je dit allemaal leren? Dan is een opleiding binnen het vakgebied Marketing en Communicatie echt iets voor jou! De mbo-opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst.

Kies jouw opleiding

MBO 3

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken het vakgebied marketing & communicatie start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Banner foto

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Binnen een week kon ik al starten met mijn opleiding

Mark Buis, student ICT

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.