Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

ICT & Web HBO

Meest gekozen

HBO Bachelor GEO-ICT

in 4 jaar Meer lezen

HBO Bachelor Software Engineer

in 4 jaar Meer lezen

Post HBO GEO-ICT Specialist

in 18 maanden Meer lezen

Ontwikkel jouw ICT skills!

Lijkt het jouw tof om een nieuwe software te coderen? Of vind jij het helemaal te gek om jezelf te wanen in de verschillende talen HTML, CSS en JavaScript? Volg dan een ICT-Web opleiding bij ons. Je kunt denken aan het worden van een software engineer of misschien wil jij wel in de GEO-ICT werken. Bij ons kan je jouw ICT-vaardigheden ontwikkelen!

Kies jouw opleiding

Over Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend HBO Bachelor en Master onderwijs. Wij verzorgen maatwerk in praktijkgestuurd erkend HBO in toegepaste psychologie, social work, verpleegkunde, farmaceutisch consulent, rechten en sociale zekerheid. Capabel Hogeschool is onderdeel van onderwijsinstelling Capabel Onderwijs. Al onze opleidingen worden gegeven door docenten die uit de praktijk komen. En met onze 6 vestigingen verspreid door Nederland, is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Banner foto

Opleidingsadvies nodig?

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088- 270 12 77 of mail naar opleiding@capabelhogeschool.nl

Binnen een week kon ik al starten met mijn opleiding

Mark Buis, student ICT

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.