Kort & snel een
diploma waar je
verder mee komt
Kort & snel een
diploma waar je
verder mee komt
Kort &
snel een diploma waar je
verder mee komt

ICT & Web

In het domein ICT & Web kun je bij Capabel Hogeschool terecht voor een aanbod aan HBO-opleidingen en vakopleidingen. Interessante en praktijkgerichte opleidingen waar je een technische toekomst mee tegemoet gaat!

Meest gekozen

HBO Bachelor Software Engineer

in 4 jaar Meer lezen

HBO Bachelor GEO-ICT

in 4 jaar Meer lezen

Post HBO GEO-ICT Specialist

in 18 maanden Meer lezen

Ontwikkel jouw ICT skills!

Lijkt het jouw tof om een nieuwe software te coderen? Of vind jij het helemaal te gek om jezelf te wanen in de verschillende talen HTML, CSS en JavaScript? Volg dan een ICT-Web opleiding bij ons. Je kunt denken aan het worden van een software engineer of misschien wil jij wel in de GEO-ICT werken. Bij ons kan je jouw ICT-vaardigheden ontwikkelen!

Kies jouw opleiding

HBO Bachelor

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector ICT & Web start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Binnen een week kon ik al starten met mijn opleiding

Mark Buis, student ICT

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.