Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

HRM & Inzetbaarheid
opleidingen

Meest gekozen

Post HBO Casemanager Regie op Verzuim (CROV®)

in 6 maanden Meer lezen

Jobcoach

in 6 maanden Meer lezen

HBO Bachelor SZ Arbeidsdeskundige

in 4 jaar Meer lezen

Duurzaam inzetbaar en het werkgeluk

Door het stimuleren van een positieve leercultuur, beschikken werkenden over de juiste kennis en zijn ze voorbereid op veranderingen binnen organisaties, de arbeidsmarkt en hun carrière. Voor organisaties is het aan de andere zijde belangrijk dat alle medewerkers goed inzetbaar blijven. Wil jij je bezighouden met de duurzame inzetbaarheid, het werkgeluk en de loopbaanontwikkeling van mensen? Wil jij o.a. leren hoe je functionerings-, loopbaangesprekken en persoonlijke ontwikkeling kan begeleiden? Dan is een opleiding binnen het vakgebied HRM & Inzetbaarheid echt iets voor jou! De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst!

Kies jouw opleiding

HBO Associate Degree

HBO Module

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector HRM & Inzetbaarheid start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Banner foto

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Het mooie is juist dat je kunt doorstromen naar verschillende richtingen

Shenaya, student Sociaal Werker

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.