Kort & starten
wanneer
jij wilt

Kort &

starten wanneer jij wil

Kort &

starten wanneer jij wil

HRM & Inzetbaarheid

In het domein HRM & Inzetbaarheid kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor de opleidingen op MBO en HBO niveau. Zoals de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener of de HBO Bachelor SZ Arbeidsdeskundige. Leuke, veelzijdige en praktijkgerichte opleidingen waar je een succesvolle toekomst mee tegemoet gaat! Onze MBO opleidingen zijn als BOL of BBL variant te volgen.

Meest gekozen

MBO Medewerker Human Resource Management

in 15 maanden Meer lezen

HBO Bachelor SZ Arbeidsdeskundige

in 4 jaar Meer lezen

MBO Juridisch Administratief Dienstverlener

in 15 maanden Meer lezen

Het duurzaam inzetbaar houden van mensen op de arbeidsmarkt

Met het stimuleren van een positieve leercultuur beschikken werkenden over de juiste kennis en kunnen ze inspelen op veranderingen binnen de organisatie, de arbeidsmarkt en hun carrière. Wil jij je bezighouden met de duurzame inzetbaarheid, het werkgeluk en de loopbaanontwikkeling van mensen? Voor organisaties is het belangrijk dat alle medewerkers goed inzetbaar blijven. Wil jij o.a. leren hoe je functionerings-, loopbaangesprekken en persoonlijke ontwikkeling kan begeleiden? Dan is een opleiding binnen het vakgebied HRM & Inzetbaarheid echt iets voor jou! 

Kies jouw opleiding

Post MBO

HBO Associate Degree

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector HRM & Inzetbaarheid start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Het mooie is juist dat je kunt doorstromen naar verschillende richtingen

Shenaya, student Sociaal Werker

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.