Kort & snel een
diploma waar je
verder mee komt
Kort & snel een diploma
waar je
verder mee komt
Kort &
snel een diploma waar
je verder mee komt

Horeca & Gastvrijheid

In het domein Horeca & Gastvrijheid kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor de MBO-opleidingen Kok en Zelfstandig werkend kok en voor de cursus Sociale Hygiëne. Leuke veelzijdige en praktijkgerichte opleidingen in de horeca waar je een succesvolle toekomst mee tegemoet gaat! De MBO koksopleiding is te volgen als BOL of BBL variant. De cursus Sociale Hygiëne volg je volledig online.

Meest gekozen

MBO Kok

in 15 maanden Meer lezen

MBO Zelfstandig Werkend Kok

in 15 maanden Meer lezen

Je Gasten laten genieten van de lekkerste gerechten?

Wil je je gasten laten genieten van de lekkerste gerechten in een restaurant of lunchroom ? Dan is een koksopleiding echt iets voor jou. Maar ook verantwoord omgaan met je klanten is belangrijk. Daarom volg je de cursus Sociale Hygiëne.

Kies je opleiding

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector Horeca & Gastvrijheid start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Door de goede begeleiding kon ik snel verder! 

Noah Koot, student Kok

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.