Horeca & Gastvrijheid
opleidingen

Meest gekozen

MBO Kok

in 15 maanden Meer lezen

MBO Zelfstandig Werkend Kok

in 15 maanden Meer lezen

Iedereen laten genieten van de lekkerste gerechten

Wil jij jouw gasten laten genieten van de lekkerste en heerlijkste gerechten in een restaurant of in een lunchroom? Dan is een koksopleiding echt iets voor jou! Uiteraard is verantwoord omgaan met je klanten en een goede hygiëne een must. Daarom volg je natuurlijk ook de cursus Sociale Hygiëne.

In het vakgebied Horeca & Gastvrijheid kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor de mbo-opleidingen Kok en Zelfstandig Werkend Kok en voor de cursus Sociale Hygiëne. De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst in de horeca! De mbo Koksopleidingen zijn te volgen als BOL of BBL-variant. De cursus Sociale Hygiëne volg je volledig online.

Kies je opleiding

MBO 2

MBO Branche

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector Horeca & Gastvrijheid start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Door de goede begeleiding kon ik snel verder! 

Noah Koot, student Kok

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.