Financieel & Administratief

Meest gekozen

MBO Business Administration en Control Specialist

in 15 maanden Meer lezen

MBO Office en Management Support Specialist

in 15 maanden Meer lezen

MBO Allround Assistant Business Services

in 15 maanden Meer lezen

Goed met cijfers en ga je graag met mensen om?

Ben je goed met cijfers en vind je het ook leuk om met mensen om te gaan? Kies dan voor één van de opleidingen Allround Assistant Business Services of Office en Management Support Specialist. Wil je juist alles weten van financiën, boekhouden en de fiscus? Dan past de opleiding tot Business Administration Control Specialist echt bij jou. In het vakgebied Financieel & Administratief kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor een groot aanbod aan mbo-, hbo- en vakopleidingen die gericht zijn op financiën en ondernemingen. De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst!

Kies jouw opleiding

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector Financieel en Administratief start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Doe vooral waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Dat is de sleutel!

Tovink, student Sociaal Werker

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.