Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Wie verdient een krachtig cadeau?

De campagne Wie verdient een krachtig cadeau? is ten einde! Afgelopen weken hebben de deelnemers van de top 10 de kans gehad om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen en uiteindelijk in de top 3 te eindigen. En dat is gelukt! Het was ontzettend spannend en de stemmen lagen dichtbij elkaar maar... het is zover, de top 3 is bekend!

De top 3 is geworden:
  1. Mimoun 
  2. Nikita
  3. Bianca

Op 22 december aanstaande mogen we deze drie toppers in het echt van harte feliciteren met dit mooie resultaat op de Capabel vestiging in Utrecht. De prijsuitreiking is van 15:00u tot 17:00u en tijdens de uitreiking kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes. Het wordt zeker een sfeervol event! Hoe meer mensen je meeneemt hoe gezelliger het wordt! Uiteraard ontvangen alle finalisten een presentje tijdens de prijsuitreiking. 

Lijkt het jou leuk om deze prijsuitreiking gezellig bij te wonen of ben je toevallig al in Utrecht die dag? Je bent uiteraard van harte uitgenodigd!

Tot aanstaande donderdag (22 december) in Utrecht!

Capabel Onderwijs winnaar opleiding cadeau 2022

Mimoun

 

 

Capabel Onderwijs nummer 2 opleiding cadeau 2022

Nikita

 

 

 

Capabel Onderwijs nummer 3 opleiding cadeau 2022

Bianca

 

Capabel Onderwijs medewerker Daphne
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs, MBO, MBO opleiding en Opleiding
Capabel Onderwijs student tijdens een voorlichting
Wat doet een Begeleider Maatschappelijke Zorg?
Als begeleider maatschappelijke zorg speel je een essentiële rol in het ondersteunen en begeleiden van mensen in kwetsbare situaties. Je biedt hen de nodige hulp en stimuleert hen om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Ontdek  meer over de taken en verantwoordelijkheden van een begeleider maatschappelijke zorg.
Meer lezen
Sociaal werker staat lachend voor een stelling
Redenen om begeleider maatschappelijke zorg te worden
Overweeg je een carrière in de maatschappelijke zorg en vraag je je af of het beroep van begeleider dan een goede keuze is? In dit blog beschrijven we waarom dit beroep zeker de moeite waard is.
Meer lezen
psycholoog zit op bureaustoel voor het bureau
Wat houdt het beroep van Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg in?
Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de zorgsector, heb je vast wel eens gehoord van het beroep persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg. Alleen zegt zo’n titel niet zoveel, want wat houdt dit precies in? Wij leggen het uit! 
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding