Wie verdient een krachtig cadeau?

De campagne Wie verdient een krachtig cadeau? is ten einde! Afgelopen weken hebben de deelnemers van de top 10 de kans gehad om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen en uiteindelijk in de top 3 te eindigen. En dat is gelukt! Het was ontzettend spannend en de stemmen lagen dichtbij elkaar maar... het is zover, de top 3 is bekend!

De top 3 is geworden:
  1. Mimoun 
  2. Nikita
  3. Bianca

Op 22 december aanstaande mogen we deze drie toppers in het echt van harte feliciteren met dit mooie resultaat op de Capabel vestiging in Utrecht. De prijsuitreiking is van 15:00u tot 17:00u en tijdens de uitreiking kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes. Het wordt zeker een sfeervol event! Hoe meer mensen je meeneemt hoe gezelliger het wordt! Uiteraard ontvangen alle finalisten een presentje tijdens de prijsuitreiking. 

Lijkt het jou leuk om deze prijsuitreiking gezellig bij te wonen of ben je toevallig al in Utrecht die dag? Je bent uiteraard van harte uitgenodigd!

Tot aanstaande donderdag (22 december) in Utrecht!

Mimoun

 

 

Nikita

 

 

 

Bianca

 

Foto van auteur
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs, MBO, MBO opleiding en Opleiding
De Week van Lezen en Schrijven
Op deze pagina nemen je mee naar de betekenisvolle wereld van de Week van Lezen en Schrijven. Deze speciale week staat symbool voor het belang van geletterdheid en vormt de kern van Capabel Onderwijs om laaggeletterdheid te verminderen in Nederland.
Wat zijn de taken van een pedagogisch medewerker?
Als pedagogisch medewerker heb je verschillende taken en verantwoordelijkheden. Dit is één van de redenen waardoor veel mensen het beroep zo leuk vinden. In deze blog bespreken we de belangrijkste taken die zowel gelden voor een pedagogisch medewerker kinderopvang als voor een gespecialiseerd pedagogisch medewerker.
Kun je versneld Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg worden?
Lijkt het jou leuk om persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg te worden en kun je niet wachten om te beginnen? Misschien is het dan een idee om de versnelde opleiding tot persoonlijk begeleider te volgen.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.