Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Wie verdient een krachtig cadeau?

De campagne Wie verdient een krachtig cadeau? is ten einde! Afgelopen weken hebben de deelnemers van de top 10 de kans gehad om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen en uiteindelijk in de top 3 te eindigen. En dat is gelukt! Het was ontzettend spannend en de stemmen lagen dichtbij elkaar maar... het is zover, de top 3 is bekend!

De top 3 is geworden:
  1. Mimoun 
  2. Nikita
  3. Bianca

Op 22 december aanstaande mogen we deze drie toppers in het echt van harte feliciteren met dit mooie resultaat op de Capabel vestiging in Utrecht. De prijsuitreiking is van 15:00u tot 17:00u en tijdens de uitreiking kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes. Het wordt zeker een sfeervol event! Hoe meer mensen je meeneemt hoe gezelliger het wordt! Uiteraard ontvangen alle finalisten een presentje tijdens de prijsuitreiking. 

Lijkt het jou leuk om deze prijsuitreiking gezellig bij te wonen of ben je toevallig al in Utrecht die dag? Je bent uiteraard van harte uitgenodigd!

Tot aanstaande donderdag (22 december) in Utrecht!

Capabel Onderwijs winnaar opleiding cadeau 2022

Mimoun

 

 

Capabel Onderwijs nummer 2 opleiding cadeau 2022

Nikita

 

 

 

Capabel Onderwijs nummer 3 opleiding cadeau 2022

Bianca

 

Pedagogisch Medewerker staat in het leslokaal
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs, MBO, MBO opleiding en Opleiding
Beveiliger controleert het magazijn
Wat betekent het als je als beveiliger als ZZP'er werkt?
Als je een carrière als beveiliger overweegt, heb je misschien wel eens gehoord van de mogelijkheid om als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) te werken. Maar wat houdt het precies in om als beveiliger als ZZP'er aan de slag te gaan?
Meer lezen
Beveiliging en Veiligheid beveiliger in uniform
Wat verdient een Beveiliger?
Als je overweegt om aan een carrière als beveiliger te beginnen, is het ook belangrijk om te weten wat je kunt verwachten qua salaris. In dit blog vertellen we je wat een Beveiliger niveau 2 en een Beveiliger niveau 3 verdienen.
Meer lezen
Verpleegkundige staat aan bed bij patiënt
Waar kan je werken als verzorgende IG?
Ben jij geïnteresseerd in onze verkorte opleiding tot verzorgende IG en vraag je je af waar je straks aan de slag kunt? Als verzorgende IG kun je op heel veel verschillende plekken werken! We vertellen je er alles over in dit blog.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding