Wie verdient een krachtig cadeau?

De campagne Wie verdient een krachtig cadeau? is ten einde! Afgelopen weken hebben de deelnemers van de top 10 de kans gehad om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen en uiteindelijk in de top 3 te eindigen. En dat is gelukt! Het was ontzettend spannend en de stemmen lagen dichtbij elkaar maar... het is zover, de top 3 is bekend!

De top 3 is geworden:
  1. Mimoun 
  2. Nikita
  3. Bianca

Op 22 december aanstaande mogen we deze drie toppers in het echt van harte feliciteren met dit mooie resultaat op de Capabel vestiging in Utrecht. De prijsuitreiking is van 15:00u tot 17:00u en tijdens de uitreiking kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes. Het wordt zeker een sfeervol event! Hoe meer mensen je meeneemt hoe gezelliger het wordt! Uiteraard ontvangen alle finalisten een presentje tijdens de prijsuitreiking. 

Lijkt het jou leuk om deze prijsuitreiking gezellig bij te wonen of ben je toevallig al in Utrecht die dag? Je bent uiteraard van harte uitgenodigd!

Tot aanstaande donderdag (22 december) in Utrecht!

Mimoun

 

 

Nikita

 

 

 

Bianca

 

Foto van auteur
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs, MBO, MBO opleiding en Opleiding
Word Apothekersassistent - Ontdek de zorg
Er zijn zoveel goede redenen waarom iemand kiest om een opleiding Apothekersassistent te volgen. Lees hier waarom!
Volg de opleiding Toegepaste Psychologie - Ontdek de zorg
Een hbo-opleiding Toegepaste Psychologie is gericht op het toepassen van psychologische kennis in de praktijk, bijvoorbeeld in de hulpverlening, coaching, training, of in het bedrijfsleven.
Kabinetsplannen studiefinanciering 2023
Goed nieuws! Het kabinet heeft maatregelen ingepland om o.a. de basisbeurs opnieuw in te voeren voor het hoger onderwijs. Dit zal gelden vanaf studiejaar 2023-2024. Ook staan er maatregelen voor mbo-studenten op de planning. Meer weten? Lees snel verder! 

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.