Prijsuitreiking Wie verdient een Krachtig cadeau?

Op 22 december 2022 hebben we met veel succes de prijsuitreiking van de actie Wie verdient een Krachtig cadeau gehouden op onze locatie in Utrecht. Wat een mooie uitreiking was het dit jaar weer.

Om 15:00 uur zaten we allen met spanning te wachten op onze winnaar Mimoun. Met een daverend applaus werden hij en zijn familie ontvangen door het publiek. Na een welkomstpraatje hebben we eerst Bianca online ingebeld om haar kort te feliciteren en ter illustratie haar prijs te overhandigen.

Na Bianca hebben we het podium gegeven aan Nikita. Nikita deed mee met de Krachtig cadeau actie, omdat zij graag een voorbeeld voor haar kinderen wilde zijn, maar een opleiding financieel niet haalbaar was. “Ik had in eerste instantie nooit verwacht dat ik in de top 10 zou eindigen, laat staan de top 3. Het is fijn om te weten dat mensen het je toch gunnen.” aldus Nikita.

Als laatste mocht Mimoun het podium betreden. Mimoun’s dochter Siham had hem opgegeven voor een Krachtig cadeau, omdat hij zijn hele leven al klaar heeft gestaan voor anderen en altijd hard heeft gewerkt voor zijn familie. Siham gunde haar vader de kans om te doen wat hij altijd al had willen doen, een opleiding volgen. Na een prachtige en emotionele speech van zijn dochter heeft Mimoun zijn cheque voor de opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg in ontvangst mogen nemen.

Komende periode zal Mimoun starten met de opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg in Den Haag. Tijdens zijn opleiding zullen we hem zeker blijven volgen. We houden je op de hoogte van zijn ervaringen middels onze socials en blogs.

 Foto van auteur
Gepubliceerd door: Elise Heikamp, Marketing & Communicatie Calder Holding
Waar kun je werken als Doktersassistente?
Als je overweegt om een opleiding tot doktersassistent te volgen, dan wil je natuurlijk graag weten waar je met jouw diploma terecht kunt na je studie. Lees hier alle mogelijkheden.
Doktersassistent of MBO-verpleegkundige?
Ben je op zoek naar een zorgopleiding en ben je benieuwd naar de overeenkomsten en verschillen tussen de mbo-opleiding tot doktersassistent en tot verpleegkundige? Lees dan verder.
Word Apothekers assistent - Ontdek de zorg
Er zijn zoveel goede redenen waarom iemand kiest om een opleiding Apothekersassistent te volgen. Lees hier waarom!

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.