Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Prijsuitreiking Wie verdient een Krachtig cadeau?

Op 22 december 2022 hebben we met veel succes de prijsuitreiking van de actie Wie verdient een Krachtig cadeau gehouden op onze locatie in Utrecht. Wat een mooie uitreiking was het dit jaar weer.

Om 15:00 uur zaten we allen met spanning te wachten op onze winnaar Mimoun. Met een daverend applaus werden hij en zijn familie ontvangen door het publiek. Na een welkomstpraatje hebben we eerst Bianca online ingebeld om haar kort te feliciteren en ter illustratie haar prijs te overhandigen.

Na Bianca hebben we het podium gegeven aan Nikita. Nikita deed mee met de Krachtig cadeau actie, omdat zij graag een voorbeeld voor haar kinderen wilde zijn, maar een opleiding financieel niet haalbaar was. “Ik had in eerste instantie nooit verwacht dat ik in de top 10 zou eindigen, laat staan de top 3. Het is fijn om te weten dat mensen het je toch gunnen.” aldus Nikita.

Als laatste mocht Mimoun het podium betreden. Mimoun’s dochter Siham had hem opgegeven voor een Krachtig cadeau, omdat hij zijn hele leven al klaar heeft gestaan voor anderen en altijd hard heeft gewerkt voor zijn familie. Siham gunde haar vader de kans om te doen wat hij altijd al had willen doen, een opleiding volgen. Na een prachtige en emotionele speech van zijn dochter heeft Mimoun zijn cheque voor de opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg in ontvangst mogen nemen.

Komende periode zal Mimoun starten met de opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg in Den Haag. Tijdens zijn opleiding zullen we hem zeker blijven volgen. We houden je op de hoogte van zijn ervaringen middels onze socials en blogs.

 Capabel Onderwijs Medewerker E. Heikamp
Gepubliceerd door: Elise Heikamp, Marketing & Communicatie Calder Holding
Capabel Onderwijs student tijdens een voorlichting
Wat doet een Begeleider Maatschappelijke Zorg?
Als begeleider maatschappelijke zorg speel je een essentiële rol in het ondersteunen en begeleiden van mensen in kwetsbare situaties. Je biedt hen de nodige hulp en stimuleert hen om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Ontdek  meer over de taken en verantwoordelijkheden van een begeleider maatschappelijke zorg.
Meer lezen
Sociaal werker staat lachend voor een stelling
Redenen om begeleider maatschappelijke zorg te worden
Overweeg je een carrière in de maatschappelijke zorg en vraag je je af of het beroep van begeleider dan een goede keuze is? In dit blog beschrijven we waarom dit beroep zeker de moeite waard is.
Meer lezen
psycholoog zit op bureaustoel voor het bureau
Wat houdt het beroep van Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg in?
Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de zorgsector, heb je vast wel eens gehoord van het beroep persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg. Alleen zegt zo’n titel niet zoveel, want wat houdt dit precies in? Wij leggen het uit! 
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding