Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Prijsuitreiking Wie verdient een Krachtig cadeau?





Op 22 december 2022 hebben we met veel succes de prijsuitreiking van de actie Wie verdient een Krachtig cadeau gehouden op onze locatie in Utrecht. Wat een mooie uitreiking was het dit jaar weer.

Om 15:00 uur zaten we allen met spanning te wachten op onze winnaar Mimoun. Met een daverend applaus werden hij en zijn familie ontvangen door het publiek. Na een welkomstpraatje hebben we eerst Bianca online ingebeld om haar kort te feliciteren en ter illustratie haar prijs te overhandigen.

Na Bianca hebben we het podium gegeven aan Nikita. Nikita deed mee met de Krachtig cadeau actie, omdat zij graag een voorbeeld voor haar kinderen wilde zijn, maar een opleiding financieel niet haalbaar was. “Ik had in eerste instantie nooit verwacht dat ik in de top 10 zou eindigen, laat staan de top 3. Het is fijn om te weten dat mensen het je toch gunnen.” aldus Nikita.

Als laatste mocht Mimoun het podium betreden. Mimoun’s dochter Siham had hem opgegeven voor een Krachtig cadeau, omdat hij zijn hele leven al klaar heeft gestaan voor anderen en altijd hard heeft gewerkt voor zijn familie. Siham gunde haar vader de kans om te doen wat hij altijd al had willen doen, een opleiding volgen. Na een prachtige en emotionele speech van zijn dochter heeft Mimoun zijn cheque voor de opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg in ontvangst mogen nemen.

Komende periode zal Mimoun starten met de opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg in Den Haag. Tijdens zijn opleiding zullen we hem zeker blijven volgen. We houden je op de hoogte van zijn ervaringen middels onze socials en blogs.

 



Capabel Onderwijs Medewerker E. Heikamp
Gepubliceerd door: Elise Heikamp, Marketing & Communicatie Calder Holding
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen
Beveiliger controleert het magazijn
Hoe word je beveiliger?
Ben je geïnteresseerd in een carrière als beveiliger en vraag je je af wat je nodig hebt om zo’n baan te bemachtigen? In dit blog komt aan de orde hoe je beveiliger kunt worden en welke stappen je kunt nemen om jouw droom te verwezenlijken.
Meer lezen
Verpleegkundige staat met haar handen in de zak
Waarom kies je voor de opleiding Verzorgende IG?
Het beroep van Verzorgende-IG biedt veel kansen voor mensen die anderen willen helpen. Denk je eraan om deze opleiding te doen? Hier zijn vijf redenen waarom de opleiding Verzorgende-IG de juiste keuze voor jou kan zijn.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding