Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Kort & krachtig! 

 

Kort & krachtige opleidingen van Capabel Onderwijs

Uniek aan de opleidingen bij Capabel Onderwijs is de verkorte studieduur. Onze korte opleidingen zorgen ervoor dat je snel de beroepstheorie leert en snel start met de praktijk. Naast alle voordelen van een verkorte opleiding volg je bij Capabel altijd een erkende opleiding. We hebben maar liefst vier startmomenten per jaar, dus je kunt in november al starten met jouw kort & krachtige opleiding. Wacht niet langer en ga met ons jouw succesvolle toekomst tegemoet!

Studenten van Capabel hebben een streepje voor bij werkgevers. Een verkorte MBO- HBO- of vakopleiding volgen is namelijk niet voor iedereen weggelegd, het getuigt van daadkracht en doorzettingsvermogen! 

  

Flexibel leren

Bij MBO-opleidingen werken we met een vaste opbouw van de lesweek voor nog meer duidelijkheid.
Je krijgt daarin een gevarieerdCapabel Onderwijs vestigingen in Nederland studieprogramma dat bestaat uit een combinatie van lesdagen op school, e-learning via onze digitale leeromgeving, stage en zelfstudie. 

  • 1 dag per week vakles op locatie bij Capabel Onderwijs. Met 9 vestigingen verspreid over Nederland, is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. 
  • 1 dag per week generieke vakken in onze online leeromgeving voor de generieke vakken. Deze les kun je overal volgen waar je de beschikking over een computer hebt.  
  • 1 dag per week zelfstudie voor de beroepsgerichte vakken en keuzedelen
  • 2 dagen per week stage of werken* 

* De meeste MBO-opleidingen bij Capabel Onderwijs worden aangeboden in de BOL-vorm (Beroeps Opleidende Leerweg). Als je al een werkplek in de sector van je keuze hebt, is het bij sommige opleidingen mogelijk om de opleiding in BBL-vorm te volgen (Beroeps Begeleidende Leerweg).

Bij onze HBO-opleidingen verwerf je per trimester gelijktijdig kennis, vaardigheden en beroepskenmerken van een samenhangend onderdeel in de uiteindelijke beroepspraktijk. Hierdoor is het geleerde al meteen toepasbaar tijdens je studie. In praktijkgestuurd HBO ontwikkel je je in leerprojecten per beroepsonderdeel. Je persoonlijke ontwikkeling wordt op deze wijze bereikt door het volgen van alleen voor dat beroepsonderdeel relevante vakken. Je voortgang hierin wordt getoetst aan de hand van de uitwerking van een praktijkopdracht. 

Studie volgen naast je huidige werk of gezinsleven?

Heb jij al een baan, maar wil je nog een studie volgen? Of moet je jouw studie combineren met een druk gezinsleven? We kunnen ons voorstellen dat je dan behoefte hebt aan nóg meer flexibiliteit. Bekijk dan eens onze Flexibele Leerweg + opleidingen! Dit zijn deeltijd opleidingen met lessen in de avond. Op deze manier is de opleiding makkelijk te combineren met andere bezigheden. Je studeert zelfstandig. Maar je krijgt toch altijd de begeleiding die je nodig hebt. Dit kan met een online en telefonische studie coach. Ook volg je klassikale praktijklessen en examentrainingen op een centrale locatie.

Meer informatie aanvragen

Wil je graag eerst nog meer informatie ontvangen? Laat dan hier je gegevens achter! Dan sturen we je onze algemene brochure toe en houden we je op de hoogte van aankomende open dagen.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding