Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Week van de Veiligheid



BOA staat lachend in uniform in wijk

Over de Week van de Veiligheid

In het teken van de Week van de Veiligheid vragen wij vanuit Capabel Onderwijs samen met stagebedrijven, leerbedrijven, vakbonden, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en het ministerie van Justitie en Veiligheid extra aandacht voor veiligheid en beveiliging in Nederland. Dit jaar ligt de focus op ondernemers. Hoe kunnen zij zich weren tegen criminaliteit?

Tijdens deze week wordt aandacht besteed aan de mogelijkheden voor ondernemers om criminaliteit te voorkomen en (medewerkers) meer alert en weerbaar te maken. Een belangrijke sleutel in het beschermen tegen criminaliteit zijn goed opgeleide en ervaren security professionals!
Ben jij nou benieuwd hoe een beveiligingsopleiding eruit zien bij Capabel Onderwijs? Frans heeft onlangs twee diploma's in de beveiliging sector gehaald bij Capabel Onderwijs. In onderstaande video deelt hij zijn ervaring.

Capabel Onderwijs zorgt voor veiligheid

Jij wilt zorgen voor de veiligheid van mensen. Bijvoorbeeld in de luchthavenbeveiliging, de winkelsurveillance, als persoonsbeveiliger, bewaker of coördinator beveiliger. Daarom is een opleiding in de beveiliging echt iets voor jou.

Op deze pagina vind je alle onderwerpen rondom de veiligheid en beveiliging in Nederland. Hoe kunnen jij en Capabel bijdragen aan de veiligheid op de werkvloer en een veilige werksfeer? Neem een kijkje op onderstaande hoofdstukken, interviews en invalshoeken en hoe we samen de veiligheid in Nederland kunnen waarborgen en verbeteren!

De focus van deze editie

Als ondernemer start je je bedrijf vanuit passie. Veiligheid is misschien niet het eerste waar aan wordt gedacht, maar het is wel een belangrijke voorwaarde voor succesvol ondernemerschap. Voor bijvoorbeeld medewerkers of toeleveranciers en klanten. Het is dan belangrijk dat er vertrouwd kan worden op goed opgeleide security professionals die de veiligheid kunnen waarborgen.

In het domein Beveiliging & Veiligheid kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor een groot aanbod aan MBO-opleidingen, brancheopleidingen en cursussen. Leuke veelzijdige en praktijkgerichte opleidingen in security waar je een succesvolle toekomst mee tegemoet gaat!

Klik hier voor meer informatie over de Week van de Veiligheid.

Capabel Onderwijs medewerker Daphne
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
Alarmcentralist staat achter computerschermen
Welke opleiding heb je nodig om beveiliger te worden?
Om je voor te bereiden op een baan als beveiliger, is het belangrijk om te weten welke opleidingsmogelijkheden er zijn. In dit blog nemen we enkele opleidingen onder de loep die klaar kunnen stomen voor een functie in de beveiligingsbranche.
Meer lezen
Handhaver verzorgt de administratie
Welke opleiding moet je kiezen: Beveiliger 2 of Beveiliger 3?
Als je een carrière als beveiliger overweegt, twijfel je misschien tussen het volgen van de opleiding tot Beveiliger 2 of tot Beveiliger 3. Beide opleidingen bieden waardevolle kennis en vaardigheden, maar welke past het best bij jou?
Meer lezen
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding