Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Capabel Onderwijs helpt studenten van Profit Opleidingen verder na faillissement 

 

Studenten Profit Opleidingen kunnen na faillissement rekenen op Capabel Onderwijs

Capabel Onderwijs neemt de studentendossiers over uit de faillissementsboedel van Profit Opleidingen, mbo-opleider voor maatschappelijke zorg en pedagogisch werk in Zwolle en omstreken. Dit betekent dat er een einde komt aan een periode van onzekerheid voor deze studenten. Directeur van Capabel Onderwijs Barbara van Beek zegt hierover: “Wij gaan er alles aan doen om de studenten op een professionele en positieve manier hun opleiding te laten vervolgen.”

Capabel Onderwijs is in de afgelopen week met de curator van Profit Opleidingen overeengekomen, dat zij alle studentendossiers overnemen. Van Beek: “Vanuit Capabel Onderwijs vinden wij dat we als onderwijsinstelling de morele plicht hebben om te onderzoeken hoe we studenten in een dergelijk nijpende situatie kunnen helpen.” Dit betekent onder andere dat Capabel Onderwijs met elke student in gesprek gaat om te bekijken hoe zij alsnog hun diploma kunnen halen. Capabel Onderwijs neemt ook contact op met de leerbedrijven waar Profit Opleidingen mee samenwerkte om te praten over de voortzetting van deze samenwerking.

Naast vestigingen in o.a. Zwolle en Utrecht groeit Capabel Onderwijs met nieuwe locaties in Hengelo en Amersfoort. De onderwijsinstelling staat altijd open voor Profit én nieuwe studenten, opdrachtgevers en leerbedrijven. “Voor nu wensen wij alle (oud)medewerkers en oprichters van Profit Opleidingen veel sterkte toe de komende tijd.”, besluit Van Beek.

Capabel Onderwijs is al ruim 30 jaar dé specialist in verkorte opleidingen en brengt een leven lang ontwikkelen voor iedereen in de praktijk. Wij bieden erkende en verkorte beroepsopleidingen waarmee de studenten hun toekomstperspectief vergroten en bekwaam en gemotiveerd de arbeidsmarkt betreden.

Capabel Onderwijs medewerker Marloes DEF
Gepubliceerd door: Marloes Straatman, Marketing & Communicatie Calder Holding
Alarmcentralist staat achter computerschermen
Welke opleiding heb je nodig om beveiliger te worden?
Om je voor te bereiden op een baan als beveiliger, is het belangrijk om te weten welke opleidingsmogelijkheden er zijn. In dit blog nemen we enkele opleidingen onder de loep die klaar kunnen stomen voor een functie in de beveiligingsbranche.
Meer lezen
Handhaver verzorgt de administratie
Welke opleiding moet je kiezen: Beveiliger 2 of Beveiliger 3?
Als je een carrière als beveiliger overweegt, twijfel je misschien tussen het volgen van de opleiding tot Beveiliger 2 of tot Beveiliger 3. Beide opleidingen bieden waardevolle kennis en vaardigheden, maar welke past het best bij jou?
Meer lezen
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding