Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Uitgeloot bij Numerus Fixus? Geen zorgen!

Uitgeloot bij numerus fixus? Geen zorgen! Bij Capabel Hogeschool kun je ook na 1 mei nog inschrijven

Heb je geen plaats aangeboden gekregen of sta je in de wacht tot een medestudent zijn plaats afstaat? Bij Capabel Hogeschool kun je de hele zomer een inschrijving doen voor onze HBO bachelor Toegepaste Psychologie én andere bachelors.

Propedeuse jaar of volledige HBO bachelor?

Bij Capabel Hogeschool staat jouw ontwikkeling centraal. Wij zijn kleinschalig en praktijkgestuurd en weten hoe we ons onderwijs kunnen laten aansluiten bij jouw ambitie. Dus of je nu kiest voor een propedeuse jaar, omdat je bijvoorbeeld de ambitie hebt om door te studeren aan de universiteit. Of kiest voor een volledige hbo bachelor, bij Capabel Hogeschool ben je aan het juiste adres.

Wil je weten of Capabel Hogeschool bij je past?

Wil je meer te weten komen over onze praktijkgestuurde hbo bachelors met wekelijks 2 vaste lesdagen? Wil je een studie volgen waarbij je theorie en vaardigheden in samenhang aanleert en direct kunt omzetten naar de praktijk? Zoek je een opleider waar docenten je kennen en betrokken zijn? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs of meld je aan voor een van onze voorlichtingen.

Wij hebben ook na 1 mei nog voorlichtingen op het programma staan en onze opleidingsadviseurs zijn beschikbaar om je over de inhoud en structuur van onze opleidingen te informeren.

Kun je niet wachten en wil je direct contact? Bel onze opleidingsadviseurs op 088-2701277 of stuur een email naar opleiding@capabelhogeschool.nl.

Gepubliceerd door: Yvonne Mallie, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: HBO Bachelor, HBO Propedeuse, Zorg en Welzijn en Capabel Hogeschool
Verpleegkundige staat aan bed bij patiënt
Waar kan je werken als verzorgende IG?
Ben jij geïnteresseerd in onze verkorte opleiding tot verzorgende IG en vraag je je af waar je straks aan de slag kunt? Als verzorgende IG kun je op heel veel verschillende plekken werken! We vertellen je er alles over in dit blog.
Meer lezen
beveiliger staat lachen voor winkelpand
Waarom zou je beveiliger worden?
Het beroep van beveiliger kan een aantrekkelijke keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een dynamische en uitdagende carrière. In dit blog bespreken we waarom het de moeite waard kan zijn om beveiliger te worden en hoe dit beroep kan bijdragen aan een zinvolle loopbaan.
Meer lezen
Doktersassistent staat in praktijkruimte met spierbal
Verzorgende IG of doktersassistent?
Droom je van een carrière in de zorg en ben je nieuwsgierig naar het verschil tussen een verzorgende IG en een doktersassistent? In dit artikel vertellen we je over de opleiding, het werk, het salaris.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding