Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten in september! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Word een held
in de zorg!

Erkend MBO 3 & 4 in 15 maanden

  • Start in mei, direct stage lopen
  • Tijdelijk 100% online les
  • Met studiefinanciering

Word een held in de zorg!

Erkend MBO 3 & 4 in 15 maanden

  • Start in mei, direct stage lopen
  • Tijdelijk 100% online les
  • Met studiefinanciering

HELDEN IN DE ZORG ZIJN KEIHARD NODIG

Zelden is de noodzaak van professionals in de zorg duidelijker dan nu. Des te belangrijker is het dat mbo-studenten blijven doorstromen naar de vitale beroepen. Jij kunt op korte termijn een bijdrage leveren om dat tekort te bestrijden door te kiezen voor een opleiding in de zorg! Schrijf je nu in voor een zorgopleiding en start al in mei met online lessen volgen en stagelopen. Na 15 maanden ben je, naast een erkend MBO-diploma, een volle rugzak onmisbare ervaringen rijker; voor altijd een capabele held in de zorg!

AANGEPAST ONDERWIJSAANBOD

Om de komende periode te kunnen blijven opleiden, hebben we ons onderwijsaanbod tijdelijk aangepast. Dit zijn de belangrijkste wijzigingen voor jou:

Jarenlange ervaring in online leren

Bij Capabel Onderwijs Groep zijn we al langer gewend te werken met online lessen. Met de online leeromgeving, Mijn.Capabel, kun jij als student daarnaast ook altijd zelfstandig aan de slag met het lesmateriaal. De generieke vakken worden altijd in de vorm van webinars gegeven. Die volg je gewoon thuis, in je eigen omgeving. Hier voegen we nu ook de vaklessen aan toe. Dit betekent dat je de studie 100% vanuit huis kunt volgen, en je ook nog live inhoudelijke vragen kunt stellen aan je docent. De online vaklessen zijn tijdelijk en gelden voor de periode dat er geen les op school gegeven kan worden.

START SNEL MET JE STAGE

Wanneer jij je in mei inschrijft voor een opleiding, kun je al direct starten met stage lopen. Zo begin je snel met ervaring opdoen en leer je, naast de online lessen die je bij Capabel volgt, hoe het er aan toe gaat in de beroepspraktijk. Momenteel is de vraag om extra hulp in de zorg enorm. Er zijn dus genoeg artsenpraktijken, ziekenhuizen, verpleeghuizen en gezondheidscentra waar je direct aan de slag kan, zodra jij je stageplek hebt gevonden. De vaardigheden die je daar leert pas je niet alleen toe in de lessen, je neemt ze voor altijd met je mee. Daarbij zijn je baankansen na je studie en een succesvolle stage zeer gunstig. Veel studenten van Capabel blijven zelfs werkzaam bij hun stagebedrijf als werknemer!

Online intakes en voorlichtingen

Wil jij je nog oriënteren of op korte termijn starten met een opleiding? Geen zorgen, meld je aan! De komende weken blijven wij voorlichtingen en intakes verzorgen. Uiteraard verzorgen we ook dit 100% online. 

BIJ JOU IN DE BUURT

Met 9 vestigingen in Nederland hoef je niet ver te reizen om ons te bezoeken.
Onze locaties:

Gratis studieadvies?

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder!

Gratis studieadvies?

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder!