Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten in november! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Onderwijsontwikkelaar Financieel/Administratief

Wil jij als onderwijsontwikkelaar een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardig onderwijsmateriaal? Kom dan werken bij Capabel Onderwijs Groep!

We zoeken een productieve, energieke en creatieve collega die ons kan helpen een uitstroomrichting binnen Financieel/administratief te ontwikkelen binnen het onderwijsmodel en de visie van Capabel Onderwijs Groep.

Je gaat je bezighouden met het opzetten van een compleet les,- en toetsprogramma op het gebied van Financieel Economische beroepen niveau 3 en niveau 4. Het betreft een complete BBL-opleiding van 4x 10 weken voor de uitstroomrichtingen Financieel administratief medewerker niveau 3, Bedrijfsadministrateur niveau 4 en Junior assistent accountant niveau 4.

Samen met de andere onderwijsontwikkelaars werk je samen aan een prachtig eindproduct dat past in het praktijkgerichte onderwijsmodel van Capabel Onderwijs Groep waar de student centraal staat. Je werkt hoofdzakelijk thuis/remote en af en toe komen we in Utrecht bij elkaar. 

Nadat de uitstroomrichting gestalte heeft gekregen is er uitzicht op het uitvoeren van het (door jezelf) ontwikkelde onderwijs.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een relevante afgeronde Hbo/Wo-opleiding
  • Je hebt actuele kennis over en praktijkervaring met het werkveld
  • Je beschikt over ervaring als onderwijsontwikkelaar binnen het Mbo
  • Je hebt een resultaatgerichte, oplossingsgerichte en studentgerichte instelling

Wat kun je van ons verwachten?

  • Veelzijdige functie binnen een dynamische en groeiende organisatie
  • Professionele en informele werkomgeving
  • Deskundige en betrokken collega’s
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Reiskostenvergoeding

Houd qua tijdsinvestering rekening met ca. 200 uur, starten in oktober/november, doorlopend tot voorjaar '21. Zowel een 0-uren contract als een ZZP-overeenkomst behoren tot de mogelijkheden.

Over ons
Capabel Onderwijs Groep Capabel Onderwijs Groep biedt verkorte mbo-opleidingen aan in de sector Zorg & Welzijn en Horeca. De opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs. Uniek aan ons mbo-programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel Onderwijs Groep is het voorbeeld van een sociale onderneming waar maatschappelijke en economische impact wordt gecreëerd. Niet voor niets is ons motto: van Inactief naar Actief. Samen werken we aan de toekomst van onze studenten. Wij zijn doeners die van verandering en beweging houden. Een organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van verkorte mbo-opleidingen. Waar professionals werken die hun vak verstaan en trots zijn om bij Capabel te mogen werken.

Capabel Onderwijs Groep maakt onderdeel uit van de Calder Holding, een bundeling van bedrijven op het gebied van Zorg, Werk en Onderwijs.

Geïnteresseerd?
Heeft deze vacature jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken? Stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@capabel.nl en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Frank de Baar via 06-54635221.