Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Kort &
een baan die bij jou past 

Landelijk Docent basis- en vakopleiding Centralist Alarmcentrale (freelance)

De functie in het kort Wat verwachten we van jou? Dit bieden wij Geïnteresseerd?

De functie in het kort

Wil jij als docent basis- en vakopleiding Centralist Alarmcentrale deel uitmaken van een bevlogen onderwijsteam van Capabel PRO? Ben je flexibel inzetbaar en haal je er voldoening uit om jouw praktijkervaring met onze studenten te delen? Laten we dan kennismaken!

Locaties: In principe alle locaties maar Utrecht zal het vaakst voorkomen, ook In-company (dus bij de opdrachtgever) komt af en toe voor
Lestijden: 09.00-15.30 uur
Dienstverband: ZZP-constructie

Capabel PRO is een opleidingsinstituut dat sinds 1950 gespecialiseerd is in opleidingen op het gebied van beveiliging en particuliere recherche. Capabel PRO is daarmee de grondlegger van het beveiligingsonderwijs in Nederland. In de loop der tijd is het aanbod steeds breder geworden. Er zijn opleidingen op veiligheidsgebied bijgekomen, zoals de PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) opleidingen en andere veiligheids-opleidingen- en trainingen.

Wij werken wij met een team van ca. 25 (freelance) docenten die door het gehele land actief zijn. Capabel PRO werkt uitsluitend met docenten die over ruime ervaring in hun vakgebied beschikken (manbeveiliging, materiële beveiliging of particuliere recherche).

Onze Mbo-opleidingen voor Beveiliger en voor Coördinator Beveiliging zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het ministerie van Justitie en Veiligheid. In ons pakket zitten ook diverse door de branche- of beroepsgroep erkende opleidingen.

Onze klassikale opleidingen en opfris- of trainingsdagen worden op verschillende locaties door Nederland verzorgd. Zo hoeft u nooit ver te reizen om een opleiding bij Capabel PRO te volgen.

Wat verwachten we van jou?

  • Ruime ervaring als alarmcentralist en/of observant
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als docent/trainer
  • Je weet de studenten te enthousiasmeren en te inspireren
  • Je bent in staat om een stimulerende leeromgeving te scheppen
  • Je draagt bij aan een positief en veilig werkklimaat
  • Je haalt er zichtbaar voldoening uit om de studenten jouw praktijkkennis mee te geven
  • Je blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied

Dit bieden wij

Een uitdagende en veelzijdige klus bij een toonaangevende onderwijsinstelling. Het aantal uren gaan in overleg. Het uurtarief bedraagt €35 exclusief reiskosten.

Geïnteresseerd?

Heeft bovenstaande jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken? Stuur je CV met eventueel een motivatiebrief naar sollicitatie@capabel.nl en we nemen contact met je op. Wil je graag eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Karin Overgaauw via 088-2701281.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.