Freelance (mede-)Onderwijs- ontwikkelaar voor de opleiding Dierenartsassistent

De functie in het kort Wat ga je doen? Wat verwachten wij van jou? Dit bieden wij Over ons Geïnteresseerd?

De functie in het kort

Wil jij als freelance (mede-)Onderwijsontwikkelaar én met jouw praktijkervaring een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardig onderwijsmateriaal? 

Als Freelance ontwikkelaar houd je je bezig met het ontwikkelen van lesprogramma’s voor mbo- en brancheopleidingen. In samenspraak schrijf je mee aan beroepsgerichte vakken. Ook maak je docentenhandleidingen en toetsen.

Het Team
Het Team Onderwijs, Kwaliteit en Examenservice (OKE) is verantwoordelijk voor het vormgeven, uitvoeren en bewaken van het onderwijs, de examinering en de diplomering. Het team bestaat uit medewerkers onderwijs en kwaliteit, medewerkers examenservice en opleidingsontwikkelaars.

Wat ga je doen?

  • Je ontwikkelt (online)leerlijnen, onderwijsmiddelen voor docenten, studenten, beoordelaars en begeleiders binnen bestaand of nieuw aanbod
  • Je ontwikkelt toetsen
  • Je draagt zorg voor de inhoud en de kwaliteit van het onderwijs. Je haalt er voldoening uit verschillende werkzaamheden uit te voeren: van het schrijven van lesmaterialen en draaiboeken, tot het uitbrengen van opleidingskundige adviezen en het ontwerpen van leertrajecten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde en relevante Hbo-opleiding
  • Je beschikt over minimaal drie jaar praktijkervaring
  • Je hebt bij voorkeur kennis over het Mbo-onderwijs en/of je kunt jouw praktijkervaring omzetten naar een verfrissend en innovatief Mbo-studieprogramma
  • Je kan flexibel en pragmatisch inspelen op de wensen en behoeften van Team OKE, docenten en studenten
  • Je werkt gestructureerd, bent proactief en je toont initiatief
  • Je kunt goed plannen en deadlines schrikken jou niet af
  • Je hebt een resultaatgerichte, oplossingsgerichte en klantgerichte instelling

Dit bieden wij

Een uitdagende en veelzijdige klus bij een toonaangevende onderwijsinstelling. Het aantal uren gaan in overleg maar maximaal 40 uur per lesblok, een lesblok bestaat uit 10 weken. Het uurtarief bedraagt €35 exclusief reiskosten.

Nadat de uitstroomrichting gestalte heeft gekregen is er uitzicht op het uitvoeren van het (door jezelf) ontwikkelde onderwijs.

Over ons

Capabel Onderwijs verzorgt online en op diverse locaties Mbo-, branche erkend en Taalonderwijs binnen de sectoren Zorg & Welzijn, Horeca, Financieel & Administratief, HR & Juridisch, Marketing & Communicatie, Commercieel & Ondernemen en Logistiek. De Mbo-opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, de vakopleidingen zijn branche- of wettelijk erkend. Uniek aan ons Mbo-programma is dat deze opleidingen maar 52 lesweken duren met een looptijd van 9-15 maanden. Capabel Onderwijs loopt voorop in de ontwikkeling van verkorte en erkende opleidingen voor volwassenen. Bij ons werken professionals die hun vak verstaan en trots zijn op ons bedrijf. Samen werken we aan de toekomst van onze studenten.

Bij Capabel Onderwijs werken ruim 200 medewerkers. Capabel Onderwijs maakt onderdeel uit van Calder Holding, een bundeling van bedrijven in de domeinen Onderwijs, Zorg en Werk.

Geïnteresseerd?

Heeft bovenstaande jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken? Stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@capabel.nl en we nemen contact met je op.

Wil je graag eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met de collega’s van Team OKE via sollicitatie@capabel.nl of via 088-2701270.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.