Kort & 
een baan die bij jou past 

Docent Verzorgende Den Haag, lesdag: donderdag - start: 11 september

De functie in het kort Wat verwachten we van jou? Dit bieden wij Over ons Geïnteresseerd?

De functie in het kort

Wil jij als docent Verzorgende deel uitmaken van een bevlogen onderwijsteam van Capabel Onderwijs?

Locatie: Den Haag, Regulusweg 5
Lesdag: Donderdag
Lestijden: 09.00-17.00 uur
Ingangsdatum: 11 september 2023
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op verlenging
Contracturen: 10,4 (staat gelijk aan één groep)

Voor de locatie Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent voor een groep niveau 3 studenten. Deze studenten worden op een praktijkgerichte manier opgeleid om het werkveld van Verzorgende te betreden. Er is één vaste lesdag op school. De overige tijd besteden studenten aan zelfstudie, e-learning, stage of werkervaring.

Als docent verzorg je één dag per week het vakgericht onderwijs en verzorgt de beroepsgerichte vakken zoals: Anatomie en fysiologie, Ouderen en geriatrische zorgvragers, Chronisch zieken, Lichamelijk gehandicapten en revaliderenden, Organiseren van zorg en Kwaliteitszorg. Een lesdag bestaat uit het bespreken van de zelfstudie-opdracht, actief aan de slag met de casus van de dag en theorie.

Wat verwachten we van jou?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ruime ervaring als Verzorgende en/of Verpleegkundige
 • Je bent stressbestendig en je weet de studenten te enthousiasmeren en te inspireren
 • Je draagt bij aan een positief en veilig werkklimaat
 • Je haalt er voldoening uit om de studenten jouw praktijkkennis mee te geven
 • Je blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied

Dit bieden wij

 • Een warm welkom: Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom, zodat jij je zo snel mogelijk bij ons thuis voelt en een optimale voorbereiding krijgt
 • Aandacht voor jou: We vinden het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen. Zo is er bijvoorbeeld budget om een lesbevoegdheid te halen
 • Een enthousiast, betrokken en bevlogen team, waar plezier en van elkaar leren centraal staat
 • Vakgroepoverleggen om vakinhoudelijke kennis te delen
 • Mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs
 • Een bruto maandsalaris van maximaal €3.250 o.b.v. 40 uur, gebaseerd op je ervaring
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging
 • 12 lesvrije weken/vakantie
 • 8% vakantiegeld
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleiding en trainingen via onze eigen Calder Academy
 • Pensioen via Zwitserleven
 • Aantrekkelijk fietsplan
 • Een bijdrage aan een fitnessabonnement via Bedrijfsfitness Nederland (3195 aangesloten sportlocaties)
 • Reiskostenvergoeding (OV volledig, auto max 60km per dag oftewel maximaal €12,60 per dag)

Capabel Onderwijs heeft geen CAO.

Over ons

Capabel Onderwijs verzorgt online en op diverse locaties Mbo-, branche erkend en Taalonderwijs binnen o.a. Zorg & Welzijn, Horeca, Financieel & Administratief, HR & Juridisch, Marketing & Communicatie, Commercieel & Ondernemen en Logistiek. De Mbo-opleidingen zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, de vakopleidingen zijn branche- of wettelijk erkend. Uniek aan ons Mbo-programma is dat deze opleidingen maar 52 lesweken duren met een looptijd van 9-15 maanden. Werken bij Capabel Onderwijs is werken bij een innovatieve en actieve organisatie. Capabel Onderwijs loopt voorop in de ontwikkeling van verkorte en erkende opleidingen voor volwassenen. Bij ons werken professionals die hun vak verstaan en trots zijn op ons bedrijf. Samen werken we aan de toekomst van onze studenten.

Bij Capabel Onderwijs werken ruim 200 medewerkers. Capabel Onderwijs maakt onderdeel uit van Calder Holding, een bundeling van bedrijven in de domeinen Onderwijs, Zorg en Werk.

Geïnteresseerd?

Heeft bovenstaande jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken? Stuur je CV met eventueel een motivatiebrief naar sollicitatie@capabel.nl en we nemen contact met je op.

Wil je graag eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met de afdeling Recruitment via 088-2701270.

Op dinsdag 27 juni houden we in Utrecht weer een Docentendag zodat je op een laagdrempelige manier met Capabel Onderwijs kunt kennismaken. Er wordt een presentatie over Capabel Onderwijs gegeven waarna we uiteen gaan in twee groepen. De ene groep heeft individuele (sollicitatie)gesprekken met de vestigingsmanagers en de andere groep heeft een groepsopdracht. Dit wordt daarna omgewisseld waarna we gezamenlijk afsluiten.

Je kunt kiezen uit twee blokken: 11.00 en 14.00 uur. Het programma duurt ca 1.5 uur. Ook hebben we een online Docentendag. Deze vindt plaats op donderdag 29 juni van 19.00 tot 20.30 uur. Wil je je aanmelden voor één van de Docentendagen? We ontvangen je aanmelding graag vergezeld met een CV via bovenstaand e-mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Note: A thorough understanding of the Dutch language is mandatory

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.