Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Docent HBO-verpleegkunde inclusief onderzoeksvaardigheden, 16-24 uur

Docent HBO-verpleegkunde inclusief onderzoeksvaardigheden, 16-24 uur

Wat breng je mee? Wie ben jij? Wat kun je van ons verwachten? Geïnteresseerd?

Capabel Hogeschool is een kleine, niet bekostigde, dynamische hogeschool met als motto: Vandaag leren, morgen doen.

Zij biedt geaccrediteerde deeltijd- en voltijdopleidingen aan op het niveau van bachelor en master, alsook geaccrediteerde beroepsopleidingen en trainingen op maat. Meer specifiek gaat het onder meer om opleidingen verpleegkunde, praktijkondersteuner  huisartsen, social work, sociale zekerheid, farmaceutisch consulent, arbeidsdeskundigheid, casemanagement, en toegepaste psychologie. Wat de opleidingsrichtingen met elkaar gemeen hebben is dat zij allen gebaseerd zijn op de visie dat praktijkgericht en multidisciplinair leren aantrekkelijk en effectief is.

Team HBO-v en POH is een enthousiast en samenwerkingsgericht team dat met elkaar actief bouwt aan curriculum en onderwijs. Voor de opleidingen HBO-verpleegkundige en Praktijk Ondersteuner Huisarts zoeken wij een collega die aankomende professionals enthousiast en vaardig wil maken in het ontwikkelen van een onderzoekende houding, Evidence Based Practice werken en het doen van praktijkgericht onderzoek.

Wat ga je doen?
Als docent vervul je meerdere rollen. Je verzorgt onderwijs en je begeleidt en ondersteunt studenten bij hun onderzoek in de verschillende stadia. Dat doe je op een studentgerichte en coachende wijze, onder meer door het scheppen van een stimulerende leeromgeving. Bij voorkeur doe je dit volgens de basisprincipes van “duurzaam onderwijs”. Als examinator beoordeel je, samen met een tweede examinator het eindproduct van een student.

Je werkt op wisselende tijdstippen, mogelijk in de avonduren, via onze online leeromgeving en/of op de verschillende leslocaties van Capabel Hogeschool. Daarnaast ben je lid van het opleidingsteam HBO-v en POH. In de rol van teamlid lever je gestructureerd of ad hoc vanuit jouw specifieke deskundigheid input voor het inrichten van het curriculum, de toetsing en het verder verhogen van de kwaliteit van het onderwijs. We vinden het belangrijk dat je proactief en kritisch participeert binnen het docententeam.

Wat breng je mee?

  • Een WO-masteropleiding, bij voorkeur op het gebied van gezondheidszorg aangevuld met werkervaring binnen het domein
  • Ervaring met het doen van praktijkonderzoek, zowel kwalitatief als kwantitatief en de vaardigheid de opgedane kennis over te dragen
  • Aantoonbare didactische en coachende vaardigheden
  • Een pedagogisch didactisch getuigschrift of de bereidheid de interne Leergang Onderwijs Professional van Capabel Hogeschool te volgen

Wie ben jij?

Je bent samenwerkingsgericht met een grote mate van zelfstandigheid. Je weet studenten te inspireren, te stimuleren en bent erop gericht een veilige en groeigerichte leeromgeving te creeren.

Je bent flexibel inzetbaar en onderschrijft inclusiviteit en diversiteit. Je hebt een prima ontwikkeld analytisch vermogen en hebt improvisatietalent. Je vindt het leuk om nieuwe wegen te bewandelen en bent daarin mensgericht. Je functioneert proactief en bent een aanpakker. In een dynamische werkomgeving met betrokken en ge-engageerde collega’s, weet je je goed staande te houden.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Dienstverband (tijdelijk met uitzicht op verlenging): 16 - 24 uur per week
  • Marktconform salaris
  • Een flexibele functie, waarin je voor een belangrijk deel zelf je werkuren kunt indelen en de werklocatie kunt bepalen. Thuiswerken is veelal mogelijk
  • De mogelijkheid om te werken met kleine groepen en nieuwe werkvormen te ontwikkelen
  • Een inspirerende werkomgeving waarin je veel regie over inhoud, vorm en kwaliteit van de lessen die je geeft hebt

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken? Stuur je sollicitatie naar werken@capabelhogeschool.nl en we nemen contact met je op. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Josje Meester (Opleidingscoördinator opleidingen gezondheidszorg) via 06-82053706.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.