Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Kort & 
een baan die bij jou past 

Cloud Engineer 32-40 uur, Utrecht/hybride

Wat verwachten we van jou? Dit bieden wij Over ons Geïnteresseerd?

Wil je aan de slag in een dynamische omgeving die volop bezig is met de overstap naar de Microsoft public Cloud? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Cloud Engineer om ons getalenteerde team te versterken. Dit is je kans om je vaardigheden in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van onze Cloud infrastructuur naar een hoger niveau te tillen. Samen met onze Cloud specialisten zul je je kennis en expertise
aanzienlijk kunnen uitbreiden.

Dit ga je doen
Bij Calder Holding wacht je een werkomgeving vol mogelijkheden. Werk met de nieuwste innovatieve tools en technieken op het gebied van Cloud computing. Leer van je getalenteerde collega's en wissel ideeën met hen uit. Je takenpakket biedt een gezonde mix van ondersteuning, beheer en ontwikkeling, waardoor je je vaardigheden voortdurend kunt uitbreiden.

Dit is je kans om deel uit te maken van een vooruitstrevend bedrijf dat volop in beweging is. Jij kunt het verschil maken en meebouwen aan de toekomst van Calder Holding. Laat zien waar jij toe in staat bent en ontdek hoeveel ruimte er is om te groeien en te excelleren.

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan. Laat zien dat jij de juiste persoon bent om ons team te komen versterken. Samen kunnen we de toekomst van onze IT gaan vormgeven. Calder Holding biedt jou de tools, ondersteuning en mogelijkheden om tot grote hoogtes te klimmen.

Wat verwachten we van jou?

 • Mbo/hbo werk – en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van Microsoft producten (Microsoft 365, Windows server, Hyper-V)

Dit bieden wij

 • Een uitdagende functie in een innovatieve en groeiende organisatie
 • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling binnen het bedrijf evenals doorgroeimogelijkheden
 • Een marktconform salaris gebaseerd op je ervaring en genoten opleidingen
 • Smartphone en laptop
 • Jaarcontract met zicht op een vast contract
 • Een individueel opleidingsbudget in het kader van het volgen van externe en relevante opleidingen
 • Kosteloze deelname aan opleidingen en trainingen via onze eigen Calder Academy: ontwikkel je verder met onbeperkt toegang tot online en live trainingen. Volg bijvoorbeeld een training over Excel, Mindfulness, Transactionele Analyse of leer meer over AI!
 • Calder Afterwork. Even stoom afblazen na het werken? Meld je aan voor leuke uitjes zoals padellen, paintballen of een wjnproeverij
 • Een keer per jaar geniet je van de compleet verzorgde Calderdag: de allerleukste ‘werkdag’ van het jaar! Dit jaarlijkse personeelsfeest is een bedankje aan al onze medewerkers, waarbij we jullie letterlijk in het zonnetje zetten op een gave locatie incl. activiteiten & games, foodfestival, entertainment en heel veel gezelligheid
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
 • 8% vakantiegeld
 • Thuiswerk- en reiskostenvergoeding
 • Pensioen via Zwitserleven
 • Een bijdrage aan een fitnessabonnement via Bedrijfsfitness Nederland (3195 aangesloten sportlocaties)
 • Aantrekkelijk fietsplan

Over ons

Calder Holding is actief in de domeinen Onderwijs, Werk en Zorg. Onze bedrijven leveren op deze gebieden resultaatgerichte diensten. Onze ruim 800 medewerkers in Nederland, Engeland en Vlaanderen vormen het hart van onze organisatie. Het is een diverse groep mensen die een aantal kenmerken met elkaar gemeen hebben. Zij zijn creatief, staan stevig in hun schoenen, weten van aanpakken, zijn oplossingsgericht en voelen zich betrokken bij hun werk. In onze bedrijven draait alles om mensen. Ieder mens wil van betekenis zijn en in onze visie is meedoen in de maatschappij daarvoor het beste middel. We helpen mensen bijvoorbeeld om hun talenten en mogelijkheden te ontdekken. Of maken hen sterker met zorg en begeleiding. Ook laten we mensen verder groeien met een opleiding of werk.

Calder Holding werkt voor publieke en private opdrachtgevers. Opdrachtgevers zijn vele gemeenten in Nederland, de Engelse overheid, de Vlaamse VDAB, ministeries, UWV, brancheverenigingen, verzekeraars, zorgkantoren, Raad voor de Kinderbescherming, bedrijven en instellingen. En niet te vergeten: heel veel particuliere klanten die ervoor kiezen onderwijs bij ons te volgen.

De beroemde mobile van de Amerikaanse kunstenaar Alexander Calder is de metafoor voor onze werkwijze. Verandering levert nieuwe perspectieven op, waaruit je kunt kiezen en die je – door in beweging te komen – kunt realiseren.

Geïnteresseerd?

Heeft bovenstaande jou voldoende getriggerd om met ons kennis te maken? Klik hier om te solliciteren 

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met Ruben Koster (Senior systeembeheerder/Cloud Specialist) via 06-82050510.

Wij werven onze nieuwe collega's zelf, acquisitie stellen we daarom niet op prijs.

Note: A thorough understanding of the Dutch language is mandatory

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding