Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten in september! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Werken bij Capabel Onderwijs Groep

Werken bij Capabel Onderwijs Groep betekent werken bij een innovatieve en actieve organisatie. Een organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van verkorte mbo-opleidingen. Waar professionals werken die hun vak verstaan ​​en trots zijn om bij Capabel Onderwijs Groep te mogen werken.

Capabel Onderwijs Groep is het voorbeeld van een sociale onderneming waar maatschappelijke en economische impact wordt gecreëerd. Niet voor niets is ons motto: van Inactief naar Actief. Samen werken we aan de toekomst van onze studenten.

Bij Capabel werken ruim 165 medewerkers. Capabel Onderwijs Groep maakt onderdeel uit van Calder Holding, een bundeling van bedrijven in de domeinen zorg, werk en onderwijs.

Over Capabel Onderwijs Groep

Capabel Onderwijs Groep biedt verkorte MBO-opleidingen in de zorg en Welzijn. De opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs.

De MBO-opleidingen kwalificeren de deelnemers tot beginnend beroepsbeoefenaar. Het kwalificatietraject omvat naast een gedegen theoretische opleidingscomponent een uitgebreide praktische component. In het opleidingsprogramma gaan theorie en praktijk hand in hand. De aangeboden theorie wordt direct in de praktijk gebracht middels de beroepspraktijkvorming (podium).

Vacatures

Wij zijn landelijk op zoek naar flexibel inzetbare:

Voor onze vestiging in Utrecht zoeken wij een:

 Open sollicitaties ontvangen wij graag via sollicitatie@capabel.nl of neem contact op via 030-2855525.

Redenen waarvoor jij voor capabel kiest:

Je waardeert een open en sociale werkcultuur.
Je wilt graag vrijheid in je werk en pakt hier ook je verantwoordelijkheid in.
Je werkt graag met gemotiveerde, volwassen cursisten.
Je wilt graag doorgroeien! Bij Capabel investeren wij in onze collega's.
Je wilt bijdragen aan de ontwikkeling en vernieuwing in het onderwijs.

Les geven aan mensen die echt willen!

Docent basis- en vakopleiding Centralist Alarmcentrale (BOCA/VOCA)

Wil jij als docent basis- en vakopleiding Centralist Alarmcentrale deel uitmaken van een bevlogen onderwijsteam van Capabel PRO? Ben je flexibel inzetbaar en haal je er voldoening uit om jouw praktijkervaring met onze studenten te delen? Laten we dan kennismaken!

Locaties: Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle

(of...

E-learning ondersteuner Utrecht, 32 uur

Word jij onze sidekick die zowel docenten als studenten gaat ondersteunen tijdens de weblessen? Ben je didactisch en digitaal sterk onderlegd? Laten we dan kennismaken!

In deze dynamische en veelzijdige functie ben jij het aanspreekpunt voor onze docenten en studenten. Met name ten aanzien van individuele begeleiding ben jij voor de student van toegevoegde waarde. Daarnaast lever...