Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding starten in september! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Werken bij Capabel Onderwijs Groep

Werken bij Capabel Onderwijs Groep betekent werken bij een innovatieve en actieve organisatie. Een organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van verkorte mbo-opleidingen. Waar professionals werken die hun vak verstaan ​​en trots zijn om bij Capabel Onderwijs Groep te mogen werken.

Capabel Onderwijs Groep is het voorbeeld van een sociale onderneming waar maatschappelijke en economische impact wordt gecreëerd. Niet voor niets is ons motto: van Inactief naar Actief. Samen werken we aan de toekomst van onze studenten.

Bij Capabel werken ruim 165 medewerkers. Capabel Onderwijs Groep maakt onderdeel uit van Calder Holding, een bundeling van bedrijven in de domeinen zorg, werk en onderwijs.

Over Capabel Onderwijs Groep

Capabel Onderwijs Groep biedt verkorte MBO-opleidingen in de zorg en Welzijn. De opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs.

De MBO-opleidingen kwalificeren de deelnemers tot beginnend beroepsbeoefenaar. Het kwalificatietraject omvat naast een gedegen theoretische opleidingscomponent een uitgebreide praktische component. In het opleidingsprogramma gaan theorie en praktijk hand in hand. De aangeboden theorie wordt direct in de praktijk gebracht middels de beroepspraktijkvorming (podium).

Vacatures

Voor ons servicekantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een:

Voor onze vestiging in Arnhem zoeken wij een:

Open sollicitaties ontvangen wij graag via: sollicitatie@capabel.nl

Redenen waarvoor jij voor capabel kiest:

Je waardeert een open en sociale werkcultuur.
Je wilt graag vrijheid in je werk en pakt hier ook je verantwoordelijkheid in.
Je werkt graag met gemotiveerde, volwassen cursisten.
Je wilt graag doorgroeien! Bij Capabel investeren wij in onze collega's.
Je wilt bijdragen aan de ontwikkeling en vernieuwing in het onderwijs.

Les geven aan mensen die echt willen!

Office Assistant Arnhem, 24-28 uur

Als Office Assistant fungeer je als rechterhand van de vestigingsmanager. Op de vestiging in Arnhem is het een komen en gaan van mensen, denk aan studenten, docenten, examinatoren en overige collega’s van Capabel Onderwijs Groep. Je bent als het ware het gezicht van Capabel in Arnhem en draagt er zorg voor dat alles administratief en organisatorisch goed verloopt.

Taken en...

Stagiair backoffice - Utrecht

Houd je van uitdaging en afwisseling in jouw werkzaamheden? Ben je flexibel, accuraat en communicatief vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Tijdens je stageperiode ga je onze collega's op de backoffice van Capabel in Utrecht ondersteunen met diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan:

Het verzorgen van correspondentie via de mail en post

Aannem...