Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Werken bij Capabel Onderwijs Groep

Werken bij Capabel Onderwijs Groep betekent werken bij een innovatieve en groeiende organisatie. Een organisatie die vooroploopt in de ontwikkelingen op het gebied van verkorte mbo-opleidingen. Waar professionals werken die hun vak verstaan en trots zijn om bij Capabel Onderwijs Groep te mogen werken.

Capabel Onderwijs Groep is het voorbeeld van een sociale onderneming waar maatschappelijke en economische impact wordt gecreëerd. Niet voor niets is ons motto: van Inactief naar Actief. Samen werken we aan de toekomst van onze studenten.

Bij Capabel werken ruim 165 medewerkers. Capabel Onderwijs Groep maakt onderdeel uit van de Calder Holding, een bundeling van bedrijven op het gebied van Zorg, Werk en Onderwijs.

Over Capabel Onderwijs Groep

Capabel Onderwijs Groep biedt verkorte mbo-opleidingen in de sectoren Zorg en Welzijn. De opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs.

De MBO-opleidingen kwalificeren de deelnemers tot beginnend beroepsbeoefenaar. Het kwalificatietraject omvat naast een gedegen theoretische opleidingscomponent een uitgebreid praktische component. In het opleidingsprogramma gaan theorie en praktijk hand in hand. De aangeboden theorie wordt direct in de praktijk gebracht middels de beroepspraktijkvorming (stage).

 

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Open sollicitaties ontvangen wij graag via sollicitatie@capabel.nl

Redenen waarvoor jij voor capabel kiest:

Je waardeert een open en sociale werkcultuur.
Je wilt graag vrijheid in je werk en pakt hier ook je verantwoordelijkheid in.
Je werkt graag met gemotiveerde, volwassen cursisten.
Je wilt graag doorgroeien! Bij Capabel investeren wij in onze collega's.
Je wilt bijdragen aan de ontwikkeling en vernieuwing in het onderwijs.

Les geven aan mensen die echt willen!

Junior opleidingsontwikkelaar

Wil jij als junior opleidingsontwikkelaar de fijne kneepjes van het vak leren en je ontplooien tot een professional op het gebied van het ontwikkelen van het onderwijs binnen Capabel Onderwijs Groep?

Doel van de functie

Als junior opleidingsontwikkelaar houd jij je bezig met het ontwikkelen van lesprogramma’s voor mbo- en brancheopleidingen. In samenspraak met...

Senior opleidingsontwikkelaar

Wil je als senior opleidingsontwikkelaar een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van onderwijsmateriaal en de kwaliteit van 

Capabel Onderwijs Groep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Doel van de functie

Als senior opleidingsontwikkelaar houd jij je bezig met het ontwikkelen van lesprogramma’s voor mbo- en brancheopleidingen. In samenspraak met inhoudsdeskundigen...