Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Snel gekwalificeerd personeel 

De opleidingen van Capabel zijn ook voor werkgevers bijzonder interessant. Elke werkgever heeft immers belang bij goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Bij onze opleidingen gaan werken en studeren hand in hand. Zo stellen wij medewerkers in staat om snel en adequaat een volwaardige beroepsopleiding af te ronden.

Onze opleidingen bieden veel voordelen. Uniek is dat de opleidingen kortdurend zijn. In een tijdsbestek van gemiddeld 52 lesweken kan uw medewerker het erkende diploma in handen hebben! Onze opleidingen sluiten aan bij de bestaande scholingsbehoefte van medewerkers in de zorg of het welzijnswerk. Aan het eind van de opleiding is er een erkend en waardevast diploma.

Landelijke dekking

Ook voor instellingen met een groot of zelfs landelijk werkgebied is Capabel opleidingspartner. Capabel biedt met acht vestigingen verspreid over het land een landelijke dekking. U krijgt een vaste coördinator die de medewerkers regionaal begeleidt. 

Subsidies

Werkgevers kunnen aanspraak maken op subsidie wanneer zij kiezen voor een opleiding bij Capabel. Een door SBB erkend leerbedrijf kan in aanmerking komen voor de Subsidieregeling Praktijkleren. Voor verdere informatie en voorwaarden kunt u terecht op de de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 

In-company of regulier

Iedere werknemer kan altijd in onze reguliere groepen meedoen. Wij kennen meerdere startmomenten per jaar. Zo hebben zij ten minste 4 keer per jaar de mogelijkheid om in te stromen! Maar wij verzorgen natuurlijk ook maatwerktrajecten, zowel op onze vestigingen als in-company.

Vragen

Vragen over maatwerktrajecten of over het combineren van werk en opleiding? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Ons Infocentrum is bereikbaar op 088-2701270 of stuur een mail naar info@capabel.nl.