Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Verkorte BBL-opleidingen bij Capabel Onderwijs

Het volgen van een BBL-opleiding bij Capabel Onderwijs Groep betekent de combinatie van werken en leren in de zorg! Je werkt 3 dagen in de week bij een erkend leerbedrijf. Daarnaast ga je 1 dag per week naar school. Je leert vooral door veel praktijkervaring op te doen tijdens je studie. Als BBL-student heb je helaas geen recht op studiefinanciering of een OV-jaarkaart. Wel is de kans groot dat je een salaris ontvangt van je werkgever, vanwege het aantal vaste werkuren ben je namelijk van veel waarde voor jouw werkgever!

Verschil tussen BOL en BBL

Het grootste verschil tussen een BOL-traject en een BBL-traject is dat een BBL-student een arbeidsovereenkomst heeft en dus vooral leert door praktijkervaring. Bij een BOL-traject ga je meer naar school en volg je een stage. Spreekt BOL jou meer aan? Klik dan hier voor onze BOL-opleidingen.

Nog geen BPV-plaats voor je BBL-opleiding?

Voordat je echt kan beginnen aan je BBL-opleiding heb je een leerwerkplek nodig. Heb jij deze nog niet gevonden voor jouw BBL-opleiding? Kijk dan snel op de website van stagemarkt.

Welke BBL-opleidingen biedt Capabel?

MBO Zorg & Welzijn

MBO HR & Juridisch

MBO Horeca

Niveau 3

 

Niveau 4 

 

 

Niveau 2

Niveau 3

 

 

 

 

MBO Zorg & Welzijn

MBO Financieel & Administratief

HBO Zorg & Welzijn

Niveau 4

 

Niveau 3 

Niveau 4 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MBO Commercieel & Ondernemen

Niveau 4  

 

Pre MBO

 

 

 

  

Is BBL iets voor jou?

Vaak kiezen mensen BBL omdat ze zo snel mogelijk aan de slag willen.

Voordat je met je BBL-opleiding kunt beginnen, moet je een arbeidsovereenkomst hebben met een erkend leerbedrijf. Heb je al een baan in zorg en welzijn of nog geen baan maar wil je kijken welke mogelijkheden er zijn? Vul dan het onderstaande formulier in.