Alfabetisering NT2

Alfabetisering NT2

Niks uitstellen, gewoon doen!

Tovink, student Sociaal Werker

Bezoek een Voorlichting

Alfabetisering NT2

Het traject

Het voorschakeltraject alfabetisering NT2 kunt u bij Capabel Onderwijs doen. Capabel Onderwijs leert u Nederlands met Alfaflex. Alfaflex is een eenvoudige manier om de taal te leren met veel beeld en herhaling. U krijgt dan les van onze betrokken docenten.

Voorschakeltraject Alfabetisering NT2

Als je in je eigen land (bijna) niet naar school bent geweest of als het schrift in je eigen taal heel anders is dan hier, dan is lezen en schrijven moeilijk. Toch staat in de wet dat je moet inburgeren. En om goed te kunnen inburgeren, is het belangrijk dat je de taal beter kent. Het is daarom nodig dat je eerst een voorschakeltraject alfabetiseren NT2 volgt.

Programma

In 1,5 jaar je certificaat

Uniek aan het voorschakeltraject is de korte duur. In anderhalf jaar ben je gealfabetiseerd en ontvang je een certificaat. Met dit certificaat heb je het instapniveau om een inburgeringscursus te kunnen volgen.

Meer over het voorschakeltraject

De cursus bestaat uit 3 delen: Alfa A, Alfa B en Alfa C. Voor elk deel krijg je 26 weken les. In die 26 weken kom je elke week 3 keer bij Capabel Onderwijs. Onze docenten leren je dan schrijven en lezen in het Nederlands.

Prijzen & Inschrijven

Ga naar https://www.capabeltaal.nl/ons-aanbod/alfabetisering voor meer informatie, prijzen en inschrijven.

 

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.