Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Psychologie & Coaching HBO

Meest gekozen

HBO Bachelor Toegepaste Psychologie

in 4 jaar Meer lezen

Werken aan de mentale gezondheid

In het vakgebied Psychologie & Coaching kun je bij Capabel Hogeschool terecht voor een groot aanbod aan hbo- en vakopleidingen die gericht zijn op het verbeteren van de mentale gezondheid van de mens. Of je nu beter wilt leren communiceren, focussen op coaching of interesse hebt in gedragsverandering van de mens, er is altijd een passende opleiding voor jou. Jij leert hoe je anderen in beweging krijgt. De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst. Aan jou de uitdaging om mensen goed te begeleiden en inzichten te krijgen van de psychologische achtergronden van de mens.

HBO Propedeuse

Over Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend HBO Bachelor en Master onderwijs. Wij verzorgen maatwerk in praktijkgestuurd erkend HBO in toegepaste psychologie, social work, verpleegkunde, farmaceutisch consulent, rechten en sociale zekerheid. Capabel Hogeschool is onderdeel van onderwijsinstelling Capabel Onderwijs. Al onze opleidingen worden gegeven door docenten die uit de praktijk komen. En met onze 6 vestigingen verspreid door Nederland, is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Banner foto

Opleidingsadvies nodig?

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088- 270 12 77 of mail naar opleiding@capabelhogeschool.nl

 Ik hoop dat ik als psycholoog mensen kan helpen

Media Harmi, student toegepaste psychologie

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.