Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Juridisch & Recht HBO

Meest gekozen

HBO Bachelor Rechten

in 4 jaar Meer lezen

Post HBO Consulent Wmo, Wlz en Jeugdwet

in 4 maanden Meer lezen

Propedeuse HBO Rechten

in 1 jaar Meer lezen

De specialist die een organisatie nodigt heeft

Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Organisaties lopen continu achter de feiten aan als zij niet jouw hulp inschakelen op het gebied van recht en juridische zaken. Heb jij interesse in juridische aangelegenheden en vind je het fascinerend dat het recht nooit zo recht is als het lijkt? Dan is een opleiding in het vakgebied Juridisch & Recht echt iets voor jou! In het vakgebied Juridisch & Recht kun je bij Capabel Hogeschool terecht voor de opleidingen zoals HBO Rechten, HBO Master Sociale Zekerheid of een hbo Bachelor SZ-Professional. De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst!

HBO Propedeuse

HBO Master

Over Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool heeft ruim 20 jaar ervaring met erkend HBO Bachelor en Master onderwijs. Wij verzorgen maatwerk in praktijkgestuurd erkend HBO in toegepaste psychologie, social work, verpleegkunde, farmaceutisch consulent, rechten en sociale zekerheid. Capabel Hogeschool is onderdeel van onderwijsinstelling Capabel Onderwijs. Al onze opleidingen worden gegeven door docenten die uit de praktijk komen. En met onze 6 vestigingen verspreid door Nederland, is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

Banner foto

Opleidingsadvies nodig?

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088- 270 12 77 of mail naar opleiding@capabelhogeschool.nl. 

Door de goede begeleiding kon ik snel verder 

Rosa Janssen, student Verzorgende IG

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.