Kort & snel een
diploma waar je

verder mee komt
Kort & snel een
diploma waar je

verder mee komt
Kort &
snel een diploma waar je
verder mee komt

HR & Juridisch

In het domein HR & Juridisch kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor de opleidingen op MBO en HBO niveau. Zoals de opleiding Juridisch Administratief medewerker (niveau 3) of de HBO Bachelor Arbeidsdeskundige. Leuke veelzijdige en praktijkgerichte opleidingen waar je een succesvolle toekomst mee tegemoet gaat! Onze MBO opleidingen zijn als BOL of BBL variant te volgen.

Meest gekozen

MBO Juridisch Administratief Dienstverlener

in 15 maanden Meer lezen

MBO Medewerker Human Resource Management

in 15 maanden Meer lezen

HBO Bachelor Rechten

in 4 jaar Meer lezen

Opleidingen die op het lijf geschreven zijn

Vind je het vooral leuk om dingen uit te zoeken en je vast te bijten in dossiers. Kies voor de opleiding Juridisch administratief dienstverlener. Deze is dan op je lijf geschreven. Vind je het leuker om je met personeelszaken bezig te houden en loopbaanontwikkeling van mensen? Kies dan voor de opleiding Medewerker HRM.

Kies jouw opleiding

HBO Associate Degree

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector HR & Juridisch start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Het mooie is juist dat je kunt doorstromen naar verschillende richtingen

Shenaya, student Sociaal Werker

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.