Hoofdafbeelding van <p>Kort & <br />open dag Den Haag</p>
Kort & 
open dag Den Haag

 

Meet & Mingle met het werkveld

Dit evenement organiseert Capabel Onderwijs in onze vestiging in Den Haag voor onze (nieuwe) studenten, leerbedrijven, partners en andere belangstellenden op vrijdag 15 oktober 2021. Het doel van onze Meet & Mingle is onze studenten voor te bereiden, kennis te laten maken en voor te lichten over stages tijdens de studie en het werkveld waarin afgestudeerden later actief kunnen zijn.

Als student zijnde is dit natuurlijk een ontzettend mooi moment om jezelf te oriënteren, informatie te krijgen vanuit het werkveld en misschien vind je wel jouw toekomstige stageplek of nieuwe werkgever.

Als stagebedrijf, leerbedrijf of partner is de Meet & Mingle het ideale moment om het bedrijf te presenteren en onder de aandacht te komen bij alle potentiele nieuwe collega's en toekomstige professionals in de sector! 

Meld je aan!

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden om op de Open Dag in Den Haag aanwezig te zijn. Zo blijf je op de hoogte welke bedrijven er allemaal aanwezig zijn, hoe de dag eruit komt te zien en wat jij kan verwachten tijdens jouw kennismaking met het werkveld.

We kijken uit naar je komst en samen maken we er weer een succes van! 

Meest gekozen opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.