Start dit jaar aan een opleiding bij Capabel Hogeschool, ook als je vanwege de coronamaatregelen nog niet over het juiste diploma beschikt.

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen maakt het mogelijk om in augustus en september zonder het benodigde MBO4 of Associate degree diploma te starten aan een hbo bachelor opleiding.

Diploma-uitstel tot 1 januari 2023
Heb je buiten jouw schuld vertraging opgelopen, bijvoorbeeld omdat je geen of niet voldoende stage-uren kon maken of omdat toetsen zijn uitgesteld? Dan krijg je tot 1 januari 2023 de tijd om alsnog je diploma te behalen.

Het ministerie meldt dat de versoepeling niet geldt voor het voortgezet onderwijs, omdat de centrale eindexamens dit jaar zijn doorgegaan.

Heb je vragen of wil je in aanmerking komen voor deze regeling neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs.

Opleidingsadvies
Telefoon: 088-270 12 77
Email: opleiding@capabelhogeschool.nl

Vestiging Den Haag verhuist vanaf 15 augustus!
Vestiging Den Haag verhuist vanaf 15 augustus! We’re moving! Vanaf 1 augustus verlaat onze vestiging Den Haag het oude vertrouwde gebouw aan de Calandstraat 12.
Nieuwe versie werkwijzer Arbeidsconflicten
De nieuwe STECR werkwijzer Arbeidsconflicten is op 12 april 2022 uitgekomen.
Alles wat je moet weten over de nieuwe STAP-subsidie
Wat is de STAP subsidie precies? Waarom is deze subsidie verstrekt? Wie mag er gebruik van maken en hoe werkt het aanvragen precies? Dat lees je hier!

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.