Ben jij Capabel voor MBO hospitality?

Wil jij de sterren van de hemel koken, een hoogstaand restaurant runnen, of met een foodtruck alle festivals langs? Capabel biedt nu ook verkorte Hospitality opleidingen! 4 december van 18:30 tot 21:00 beleef jij Hospitality bij Capabel in Rotterdam!

dichtbij jouw toekomst in de hospitality & travel

Ben jij iemand die energie haalt uit het verzorgen van een ongelooflijke ervaring? Ben jij een geboren leider, heb je een passie voor gastvrijheid, talent voor organiseren of juist koken? Kijk jij er naar uit om een hotel, club, vakantiepark, keuken of sportcentrum te runnen? Of wil jij de wereld over reizen als touroperator of werknemer op een cruiseship? Dan is een versnelde Hospitality & Travel opleiding van Capabel iets voor jou! Kom naar de voorlichting in Rotterdam en beleef Capabel's Hospitality. De eerste Hospitality opleidingen zullen alleen in Rotterdam gegeven worden. Heb je vragen over de opleidingen of de infoavond? Neem contact met ons op!

Wat is hospitality?

Hospitality is het verzorgen van gasten in bijvoorbeeld een restaurant of hotel. Hierbij draait het om de gastvrijheid. Werken in de Hospitality betekent dat je verantwoordelijk bent voor het leveren van een top ervaring. Of het nou gaat om een bezoek aan de lokale schouwburcht of het verzorgen van een wereldreis bij een reisbureau. Hospitality is creatief, sociaal, ambitieus en vooral belevingsgericht. Kun jij jouw gasten een onvergetelijke tijd beiden?

Hoe run je een café of camping? Waar moet jouw personeel aan voldoen bij een internationaal hotel? Wat moet je allemaal regelen in een professionele keuken? Dit en meer leer je tijdens de opleidingen van Capabel!

MBO Hospitality bij Capabel

Haal binnen 15 maanden jouw diploma bij Capabel! Capabel biedt verkorte opleidingen. Ook heb je maar één dag in de week school. Dit geeft jou veel flexibiliteit om direct aan de slag te gaan in de praktijk! Daarnaast leer je alleen de benodigde, praktijkgerichte kennis die je echt kan toepassen tijdens je werk.

Kok, niveau 2

Je wordt opgeleid tot (assistent-)kok. Je leert van alles over koken: van bereiding van ingrediënten tot heerlijke gerechten, maar ook hoe je een menu moet samenstellen. Hygiëne en veiligheid in de keuken krijgen ook de benodigde aandacht in de opleiding. Na de opleiding kun je aan de slag in de professionele keuken. Wil je liever naar het buitenland? Ook geen probleem! Ga je kook-droom achterna bij bijvoorbeeld een hoogstaand restaurant, op foodfestivals, een leuke pub of zelfs een verzorgingstehuis. Er is veel vraag naar opgeleide koks. Met deze opleiding is jouw droombaan zeker mogelijk!

Zelfstandigwerkend kok, niveau 3

Je wordt opgeleid tot leider van de keuken! Je leert de lekkerste gerechten koken, heerlijke menu's samenstellen en alles over veiligheid en hygiëne. Daarnaast leer je ook hoe je zelfstandig een professionele keuken runt en andere koks en assistent koks aanstuurt. Daarbij horen ook zaken als planning, organisatorische werkzaamheden, administratie en voorraadbeheer. Na deze opleiding kun je als kok of assistent kok aan het werk in het binnen- en buitenland. Run bijvoorbeeld de keuken van een hotel, coffeebar of cruiseschip. Je kan natuurlijk ook gaan werken in de keuken van een verzorgingshuis of ziekenhuis. Er is veel vraag naar koks, dus met deze opleiding is stage of werk vinden geen probleem!

Leidinggevende Leisure & Hospitality, niveau 4

Je wordt opgeleid tot leidinggevende in de recreatiebranche. Jij zorgt dat de gast tevreden is. Dat doe je door het team aan te sturen, activiteitenprogramma's samen te stellen en verantwoordelijkheid te nemen voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Als leidinggevende leisure & hospitality kun je aan het werk in het binnen- en buitenland. Ga bijvoorbeeld werken bij een hotel, camping of bungalowpark. Of wil je liever werken bij een attractiepark of resort of als reisleider of entertainment manager? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Leidinggevende Travel & Hospitality, niveau 4

Je wordt opgeleid tot leidinggevende in de gastvrijheidsindustrie en reiswereld. Jij stuurt een team aan dat de klant of gast adviseert bij hun keuze voor een reis, verblijf of evenement. Daarnaast zorg je voor het verwerken van reserveringen en dat de doelstellingen behaald worden. Jij zorgt ervoor dat de gast ultiem tevreden is tijdens een verblijf of reis. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden waar je kan gaan werken na deze opleiding, in binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan een hotel of recreatiebedrijf, een toeristisch informatiepunt, zalencentrum of een reisorganisatie of cruisemaatschappij. Wil je liever zelf mee op reis? Word na deze opleiding bijvoorbeeld touroperator!

Ben jij klaar voor de volgende uitdaging? Zie jij jezelf al achter de balie bij een internationaal erkend hotel? Of staat er in jouw dromen een gigantische rij voor dat hippe en innovatieve gerecht dat jij kookt in jouw pop-up restaurant? Kom naar de infomeeting in Rotterdam op 4 december. Ontdek Capabel, de Hospitality opleidingen en hoe je jouw dromen waar kan maken!