Hoofdafbeelding van <p>Kort & <br />gewoon starten <br />met je opleiding </p>
Kort & 
gewoon starten
met je opleiding 

 Informatie over het Coronavirus

Vanaf september gaan we weer klassikaal lesgeven! Hieronder vind je informatie over de veiligheidsmaatregelen van Capabel voor het volgen van een opleiding. 

Voor nieuwe studenten en cursisten

We gaan weer alle beroepsgerichte lessen klassikaal geven vanaf september '21! Start je met je opleiding? Dan kun je alle beroepsgerichte lessen weer klassikaal op locatie volgen. Studeren bij Capabel Onderwijs doe je weer gewoon zoals je van ons gewend bent en wij zorgen er zoals altijd voor dat jij zorgeloos kan beginnen aan jouw nieuwe uitdaging!

Geen 1,5 meter afstand meer in het mbo en hoger onderwijs

Vanuit het Rijksoverheid:

"Studenten kunnen in het nieuwe studiejaar weer fysiek les volgen op mbo-scholen, hogescholen en universiteiten. De 1,5 meter geldt dan niet meer. Wel zijn er nog een aantal extra randvoorwaarden om het fysieke onderwijs verantwoord te laten plaatsvinden. Zoals een maximale groepsgrootte van 75 personen en het gebruik van mondkapjes buiten de les- of collegezalen. Ook blijft het dringende advies om preventief zelftesten te gebruiken in stand.

Het belang voor studenten om fysiek onderwijs te volgen is groot. Door de 1,5 meter los te laten in het mbo, hbo en op universiteiten kunnen zij het nieuwe studiejaar goed beginnen."

Hygiëneprotocol

Via onderstaande button vind je het Hygiëneprotocol van Capabel Onderwijs. 

Voorlichtingen en intakegesprekken

Wil jij ontdekken welke opleiding het beste bij jou past? Meld je dan aan voor een van onze voorlichtingsbijeenkomsten. Hiermee krijg je meer informatie over de opleidingen. De voorlichtingen worden voor een deel online gegeven en een deel op onze vestigingen. Schrijf je in voor een voorlichting, stel makkelijk vragen en kies jouw perfecte opleiding! 

Meer informatie

Meer informatie over het coronavirus vind je hier. Heb je verder nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Meest gekozen opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.