Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Wie verdient volgens jou het beste jaar?

1

jan

1

jan

Wie verdient volgens jou het beste jaar? Nomineer iemand uit je omgeving die gratis een MBO opleiding bij Capabel Onderwijs Groep verdient en maak het begin van een nieuwe toekomst mogelijk!

Wil jij mee doen met de wedstrijd “Wie verdient het beste jaar”? Vul dan uiterlijk 7 december 2017 onderstaand formulier in en jouw broer, zus, vriend of vriend óf jijzelf maakt kans op een MBO opleiding naar keuze. 

Waar moet je rekening mee houden?

Gepubliceerd door Janet
In de categorie Overig

Ik ben Janet den Hollander, marketeer bij Capabel. Ik ben, samen met mijn collega’s, verantwoordelijk voor marketing- en communicatieactiviteiten bij Capabel. Via deze blogpagina informeer ik je over voor jou belangrijke ontwikkelingen binnen en buiten Capabel. Ik ben een echte bourgondiër en ik houd van leuke dingen doen met vrienden en familie. Ik ga graag naar concerten en ik ben gek op gezelschapsspelletjes en quizzen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00