Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Wie verdient het beste jaar?

18

jan

18

jan

Het antwoord op deze vraag is natuurlijk: iedereen. Wij verdienen allemaal het beste jaar, daarom wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen een gelukkig en gezond 2018 te wensen. “Officieel” mag het volgens mij niet meer, maar waarom zou je een einddatum aanhouden om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen? Ik niet, dus bij deze!

Maar “Wie verdient het beste jaar?” was ook de actie van afgelopen december van Capabel Onderwijs Groep. Mensen konden iemand uit hun omgeving nomineren die een opleiding verdient. Wie wil dat nou niet?! Een opleiding cadeau! De jury koos uiteindelijk tien genomineerden waarop gestemd kon worden via de website. Er is massaal gestemd, maar er kan er maar 1 de winnaar zijn…..en de winnaar is….tromgeroffel….Sabria Ahajjam uit Rotterdam!

Sabria heeft de opleiding Doktersassistent gewonnen met maar liefst 2765 stemmen, veruit de meeste stemmen van alle genomineerden. Hoe kwam ze aan zoveel stemmen? Ze is lid van verschillende groepen op Facebook, daar werd haar nominatie heel veel gedeeld. Ook waren er mensen in haar omgeving die koekjes bakten en uitdeelden ter promotie van Sabria.

Namens ons allemaal: van harte gefeliciteerd Sabria! Jij start in 2018 met jouw beste jaar.

 

We zijn natuurlijk heel erg benieuwd waarom ze voor doktersassistent heeft gekozen. Het was geen moeilijke keus; 2 nichtjes, 1 vriendin en 1 achternichtje hebben ook deze opleiding gevolgd. Zij gaan allemaal met veel plezier naar hun werk. Het werk is heel breed, je kan niet alleen bij een huisartsenpraktijk werken maar bijvoorbeeld ook bij de GGD of een ziekenhuis. Sabria wil graag mensen helpen, dus dan zit je als doktersassistente wel goed.

Ze verwacht van de opleiding dat ze hard moet werken, dat ze veel eigen verantwoordelijkheid heeft en veel zelfstandig werken. Dat klopt wel. De opleiding duurt 52 lesweken, wat veel korter is dan op een ROC dus je moet zeker hard werken. Maar het harde werken wordt zeker beloond, want na ruim een jaar kan ze al aan de slag als doktersassistent.

Wil jij ook het beste jaar? Meld je dan snel aan voor een opleiding. Naast Doktersassistent hebben we nog veel meer opleidingen binnen de Zorg en Welzijnssector. Op de site kan je alle opleidingen vinden. En als je je nu inschrijft kun je al op 12 februari starten.

Gepubliceerd door Mariëlle Walta
In de categorieën Zorg en Welzijn en MBO opleidingen

Ik ben Mariëlle Walta, Onderwijskundige/Onderwijsontwikkelaar bij Capabel. Ik ben, samen met mijn collega’s, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de opleidingen. Alles wat jij op de opleiding leert heb ik (samen met de docenten) ontworpen. Ik schrijf een blog over alles wat met Capabel Onderwijs Groep en het mbo te maken heeft. Ik hoop met mijn blog veel mensen enthousiast te maken om een mbo-opleiding te volgen. Verder kan ik niet zonder sneakers, Netflix, koffie en is de zomer mijn favoriete seizoen!

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00