Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Week van Zorg en Welzijn gaat van start!

8

mrt

8

mrt

Wil jij snel aan de slag in de zorg?

Wist je dat bijna 17 procent van de Nederlandse beroepsbevolking in de zorg werkt? Dit komt neer op zo’n 1,2 miljoen arbeidskrachten. We kunnen wel stellen dat de zorgsector de grootste werkgever van Nederland is. Ben jij ook geïnteresseerd in werken in zorg en welzijn? Bezoek dan tijdens de week van Zorg en Welzijn een instelling van jouw keuze en kom aansluitend naar de open dag van Capabel Onderwijs Groep. Als je je inschrijft voor een opleiding krijg je ook nog eens 250 euro korting.

In de week van 14-19 maart wordt voor de vierde keer de Nationale Week van Zorg en Welzijn georganiseerd. Tijdens deze week openen verschillende zorginstellingen hun deuren zodat je kan zie
en wat voor fantastisch werk daar gedaan wordt. Zo kan je in Utrecht de nieuwste behandelruimtes voor ouderen zien of in Amsterdam tablets voor blinden ontdekken. Kijk voor meer informatie op www.weekvanzorgenwelzijn.nllogo week van de zorg en welzijn

Ben jij hierna enthousiast geworden om te werken in de zorg en welzijn? Kom dan aansluitend naar de speciale Zorg en Welzijn open dag van Capabel Onderwijs Groep en schrijf je meteen in voor een opleiding. Na 1 jaar kan je al zelf aan de slag in de zorg of welzijn. Onze opleidingen duren slechts 1 jaar en zijn ook nog eens de goedkoopste van Nederland. Bovendien krijg je nog eens 250 euro korting als je je inschrijft voor een opleiding.
Of je nou met baby’s of ouderen wil werken, of je jouw carrière wil beginnen in een ziekenhuis of in een apotheek, bij Capabel vind je altijd een opleiding die bij jou past. Jaarlijks stomen wij zo’n 2000 verzorgenden, verpleegkundigen, apothekersassistenten, pedagogisch medewerkers en nog veel meer zorg- en welzijnswerkers klaar voor hun fantastische en dankbare werk.

Als je werkt in de zorg of welzijn kies je niet alleen voor de maatschappij maar je kiest ook voor jezelf. De economische crisis heeft de zorgsector flink geraakt, maar het zit weer in de lift. De kinderopvang en thuiszorg laten weer een flinke stijging van het aantal banen zien. Daarnaast is het huidige aantal studenten in de gehandicaptenzorg niet voldoende om alle vacatures te vervullen. Door de toenemende vergrijzing wordt de vraag naar goed geschoold zorgpersoneel alleen maar groter. Dus als je kiest voor een opleiding in de zorg en welzijn kan je na 1 jaar al aan de slag!

Gepubliceerd door Mariëlle Walta
In de categorie Zorg en Welzijn

Ik ben Mariëlle Walta, Onderwijskundige/Onderwijsontwikkelaar bij Capabel. Ik ben, samen met mijn collega’s, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de opleidingen. Alles wat jij op de opleiding leert heb ik (samen met de docenten) ontworpen. Ik schrijf een blog over alles wat met Capabel Onderwijs Groep en het mbo te maken heeft. Ik hoop met mijn blog veel mensen enthousiast te maken om een mbo-opleiding te volgen. Verder kan ik niet zonder sneakers, Netflix, koffie en is de zomer mijn favoriete seizoen!

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00