Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Volop kansen voor werken in de zorg

9

jun

9

jun

Altijd al willen werken in de zorg? Dan hebben we goed nieuws voor je! Uit onderzoek van het UWV blijkt dat in 2017 en komende jaren weer een grote banengroei in de sector wordt verwacht. Dit biedt jou dus volop kansen!

De sector Zorg & Welzijn is de grootste sector in Nederland. Er zijn maar liefst 1,24 miljoen banen. En er komen nu alleen maar banen bij. Dit jaar 12.000 en in 2018 zelfs 18.000 banen.

 

Banengroei in sector Zorg & Welzijn

Figuur 1: Banengroei in sector Zorg & Welzijn


Er komen steeds meer banen in de zorg omdat de bevolking in Nederland groeit en omdat de mensen steeds ouder worden. Wil je graag werken met ouderen die thuis of in een verpleeghuis verzorgd worden? Dan zijn er nu veel mogelijkheden. Wil je liever kinderen begeleiden? Ook in de kinderdagopvang of naschoolse opvang komen er steeds meer banen bij. 

Volop kansen dus voor werken in de zorg. Pak die kans nu en begin aan het beste jaar voor de rest van je leven! Lees hier meer informatie over de opleidingen van Capabel in Zorg & Welzijn.

Gepubliceerd door Janet
In de categorie Zorg en Welzijn

Ik ben Janet den Hollander, marketeer bij Capabel. Ik ben, samen met mijn collega’s, verantwoordelijk voor marketing- en communicatieactiviteiten bij Capabel. Via deze blogpagina informeer ik je over voor jou belangrijke ontwikkelingen binnen en buiten Capabel. Ik ben een echte bourgondiër en ik houd van leuke dingen doen met vrienden en familie. Ik ga graag naar concerten en ik ben gek op gezelschapsspelletjes en quizzen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00