Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Ik Zorg. En jij?

Ik Zorg

Zorg en welzijn Doktersassistent student tijdens stageOm het groeiende probleem van personeelstekort aan de kaak te stellen, is de overheid is een nieuwe campagne gestart: Ik Zorg. In de campagne laten meer dan 600 mensen met verschillende achtergronden zien hoe veelzijdig werken in Zorg en Welzijn is. Mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Allemaal hebben ze hun werk en hun passie gevonden in deze sector. En dat kan jij ook!

De campagne laat zien hoe breed de sector is. Daarom bieden wij ook zo veel verschillende opleidingen aan! Zo is de kans nog groter dat jij je droombaan in de zorg en welzijn vindt.

Pak je kans

De sector is hard op zoek naar mogelijkheden om meer “handen aan het bed” te krijgen. Meer personeel, dat is het doel! Door het grote personeelstekort
heb jij met een erkend MBO diploma een sterke positie en is de baangarantie natuurlijk ontzettend groot! 

Stagiaires beginnen vaak bij hun stagebedrijf als starter in het werkveld. Studenten worden snel na het afronden van hun studie al aangenomen. Kortom, kies je voor een opleiding in de Zorg en Welzijn, dan is de kans op een baan groot. Zie jij jezelf al als Verzorgende IG, Begeleider in de zorg of Tandartsassistent? Jouw droombaan in de Zorg & Welzijn is dichterbij dan je denkt. 

Verkort en versneld

Binnen 15 maanden heb jij jouw opleiding afgerond en sta jij met een erkend MBO diploma op de arbeidsmarkt, met beide voeten, stevig op de grond. Je hebt alle benodigde kennis en praktische ervaring opgedaan. Jij kan direct al jouw bijdrage leveren aan de sector en de samenleving!

Word jij hier enthousiast van? Meld je voor het volgende startmoment! Ik Zorg – nu is het aan jou!

Meest gekozen opleidingen

Capabel Onderwijs medewerker Daphne
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs, Opleiding, MBO opleiding, BBL opleiding, MBO, BOL en Flexibele Leerweg +
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen
Beveiliger controleert het magazijn
Hoe word je beveiliger?
Ben je geïnteresseerd in een carrière als beveiliger en vraag je je af wat je nodig hebt om zo’n baan te bemachtigen? In dit blog komt aan de orde hoe je beveiliger kunt worden en welke stappen je kunt nemen om jouw droom te verwezenlijken.
Meer lezen
Verpleegkundige staat met haar handen in de zak
Waarom kies je voor de opleiding Verzorgende IG?
Het beroep van Verzorgende-IG biedt veel kansen voor mensen die anderen willen helpen. Denk je eraan om deze opleiding te doen? Hier zijn vijf redenen waarom de opleiding Verzorgende-IG de juiste keuze voor jou kan zijn.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding